Kar altında keyifli antrenman

Teknik ve taktik çalışma yapan futbolcular, Nisan ayında yağan lapa lapa kar altında zaman zaman zorlandılar zaman zaman da keyifli anlar yaşadılar.

Tarih: 13.04.2022 17:05
 Kar altında keyifli antrenman

Sinan AYDIN

Spor Toto 1. Ligin 32. haftasında deplasmanda Beypiliç Boluspor ile karşılaşacak olan Büyüehir Belediye Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.  Teknik Direktör Muzaffer Bilazer ve yardımcıları nezaretinde teknik ve taktik çalışma yapan futbolcular, önceki günkü antrenmanı kar altında yaptılar. Boluspor'u yenerek galibiyet serisi başlatmak isteyen teknik heyet ve futbolcular,hem ilk ikiyi hem de playofu sonuna kadar kovalamak için sözleştiler. Futbolcular, zorlu Boluspor maçından da galip ayrılarak taraftarlarını sevindirmek istiyor.

"O PUANLARI SÖKÜP ALMAMIZ LAZIM"

Boluspor deplasmanından 3 puanla dönmek zorunda olduklarını futbolcularına anlatan Muzaffer hoca, “Artık final haftaları. Bu ortamda puan aslanın ağzında değil adeta midesinde. O puanları söküp almamız lazım. Boluspor maçını kazanırsak, play-off biletini büyükoranda cebimize koyarız. En azından deriz ki; Play-Off bileti cepte. Sonrasına bakarız. Ardından Tuzlaspor kazandığımız takdirde başka şeylerden bahsederiz. Tabi rakiplerinde bu ortamda puan kaybetmesi önemli. Biz kazanarak onların puan kaybetmesini bekleyeceğiz” ifadelerni kullandı.

NOVİKOVAS ANTRENMANA ÇIKTI

BB Erzurumsporlu futbolcular, dün yaptığı antrenmanla Bolu hazırlıklarını sürdürdü. Antrenmana, uzun süredir sakatlık tedavisi ören Novikovas'ta katıldı. Mili takım maçında sakatlığı nükseden Novikovas, Erzurum'a döndükten sonra bir yandan tedavilerine dvvam ediyor diğer yandan da salonda antrenman yapıyordu. Teknik patron Muzaffer Bilazer, dünkü antrenmanda Boluspor maçında sahada görmek istediği oyun kurgusunu futbolcularına anlattı. Beypiliç Boluspor ile BB Erzurumspor, Spor Toto 1. Ligin 32. haftasında 16 Nisan Cumartesi günü Bolu stadyumunda karşı karşıya gelecek.