Kocaelispor taraftarından İbrahin Erkal'e saygısızlık

İbrahim Erkal şarkısına, bir grup Kocaelispor taraftarı yuhalayarak tepki gösterdi. Tüm Türkiye ise İbrahim Erkal'e yapılan saygısızlığa tepki gösterdi.

Tarih: 12.12.2021 18:59
 Kocaelispor taraftarından İbrahin Erkal

Sinan AYDIN

Kocaelispor karşılaşmasında devre arasında BB Erzurumspor'a jest olsun diye staydum anons görevlileri tarafından çalınan İbrahim Erkal şarkısına, bir grup Kocaelispor taraftarı yuhalayarak tepki gösterdi. Bazı taraftarlar ise küfürler savurdu. Bunun üzerine Erzurumsporlu bir grup yönvteci ile taraftarlar arasında gerginlikler yaşandı. Ölmüş bir insanın ardından büyük saygısızlık gösteren bir grup Kocaelispor taraftarına, tüm Türkiye tepki gösterdi.

ERZURUMSPOR KULÜBÜ: İBRAHİM ERKAL ONURUMUZDUR

BB Erzurumspor Kulübü, yaptığı açıklama ile İbrahim Erkal'e yapılan saygısızlığa tepkisini dile getirdi. Yapılan açıklamada, şöyle denildi: "İbrahim Erkal onurumuzdur! O’na saygısızlık Erzurum’a saygısızlıktır. Canısı ve diğer tüm eserleriyle gurur duyduğumuz sanatçımız İbrahim Erkal, Erzurum var oldukça şarkılarıyla yaşayacaktır. Sevgisini kalbimize nakşettiğimiz ozanımızı rahmet, minnet ve özlemle anıyoruz.."

RAHMETLİ İBRAHIM ERKAL'İN EŞİ DE TEPKİ GÖSTERDİ

Türkiye'ye mal olmuş bir değer olan rahmetli İbrahim Erkal'e karşı yapılan saygısızlığa, eşi Filiz Erkal de büyük tepki gösterdi. İbrahim Erkal'ın eşinin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şöyle: '' Rahmetli eşime ypılan saygısızlık beni çok üzdü. Kocaelispor taraftarı ölmüş insandan ne istemiş olabilirsiniz acaba çok merak ediyorum. Tabiki sevmek zorunda değilsiniz ama saygı durmak zorundasınız. Birşey yaparken düşünün ailesini, çocuklarını,sevenlerini. Empati yapın. Yaptığınız terbiyesizlik insanlık dışı davranıştır. Daha çok şey yazmak isterdim de sizin gibiler onu da onur sayar. ''