Menemenspor maçı hazırlıkları sürüyor

Transfer tahtasının açmayarak şampiyonluk ihtimalini göz göre göre büyük riske sokan BB Erzurumspor, ikinci devrenin ilk maçını kazanmak istiyor.

Tarih: 04.01.2022 17:27
  Menemenspor maçı hazırlıkları sürüyor

Sinan AYDIN

Süper Lige çıkmak için şampiyonluk mücadelesi veren ancak kapalı olan transfer tahtasının açmayarak şampiyonluk ihtimalini göz göre göre büyük riske sokan BB Erzurumspor, ikinci devre hazırlıklarına başladı. Bazı mevkilerde acil transfere ihtiyacı olmasına rağmen elindeki mevcut kadro ile şampiyonluk kovalamaya karar veren BB Erzurumspor Başkanı Ömer Düzgün, transfer yapmayacak olması nedeniyle şimdilik rahat. Ancak sezon sonu takım şampiyon olamazsa bütün fatura Ömer Düzgün'e kesilecek.

MENEMENSPOR MAÇI HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

İkinci devrenin başlayacak olması nedeniyle Spor Toto 1. Lig’in 20. haftasında evinde Menemenspor'u konuk edecek olan BB Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Pazar günü saat 13.30'da Kazım Karabekir Stadyumunda oynanacak olan maça mutlak 3 puan parolası ile çıkacak olan Dadaşlar, şampiyonluk yolunda ikinci devreye moralli başlamak istiyor.

EREN TOZLU BOMBA GİBİ DÖNÜYOR

Kulüp tesislerinde teknik sorumlu Erkan Sözeri nezaretinde dün devam eden antrenmana düz koşu yapıp, dar alanda kısa paslaşmalarla başlayan futbolcular, daha sonra minyatür kale taktik maçı yaparak Menemenspor maçının provasını yaptılar. Bu arada sezonun son haftalarında sakatlanarak takımını eksik bırakan Eren Tozlu’da antrenmanlarda gösterdiği üstün performans ile teknik heyet ve yönetimin yüzünü güldürdü.

FUTBOLCULAR TİYATRO OYUNUNU İZLE

Bu arada BB Erzurumsporlu teknik ekip ve futbolcular, antrenmandan arta kalan zamanda İbrahim Erkal Dadaş Kültür ve Sanat Merkezi’nde Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nca sahne alan ‘Evhami’ adlı tiyatro oyununu izlediler. Bazı futbolcuların eşleri ve çocukları ile birlikte keyifli anlar yaşadığı, oyun boyunca bol bol kahkaha attıları gözlendi. Spor Toto 1. Lig’in 20. hafta maçında Büyüehir Belediye Erzurumspor ile  NasaDoge Menemenspor, karşı karşıya gelecek. Pazar günü saat 13.30'da Kazım Karabekir Stadyumunda oynanacak olan maçı yönetecek hakem triosunun bugün açıklanması bekleniyor.