"Mezuniyetten Mesuliyete" kutlaması

Erzurum TDV Yükseköğrenim Kız öğrenci Yurdunda 19 öğrencinin mezuniyet töreni gerçekleştirildi. Törende İl Müftüsü mezun öğrencilere nasihatlarda bulundu.

Tarih: 30.05.2022 17:44

 

Sinan AYDIN

Erzurum İl Müftüsü Şahin Yıldırım, İl Müftü Yrd. Müseffa Akbulut ve velilerin katılımıyla Erzurum TDV Yükseköğrenim Kız öğrenci Yurdunda 19 öğrencinin mezuniyet töreni gerçekleştirildi. Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı olarak eğitim süreçlerinde olduğu gibi mezun olduktan sonra da öğrencilerin yanlarında olacaklarını ifade eden Müftü Yıldırım, ‘Mezuniyetten Mesuliyete’ programının isminden de anlaşıldığı gibi artık siz değerli öğrencilerimiz mezun oluyorsunuz, hayatın ve çevrenizin sizlere yükleyeceği mesuliyet yani sorumluluk olacak, inşallah yüklendiğiniz bu sorumlulukları en güzel şekilde yerine getirirsiniz” dedi.

”SİZLERLE İFTİHAR EDİYORUZ ÇÜNKÜ...

Türkiye Diyanet Vakfının eğitim alanında 30 yıldır sürdürdüğü çalışmaların sonucunda bugünlere gelindiğini dile getiren Yıldırım, “Umarım mezuniyetlerinizin ardından üzerinize yüklenen büyük sorumlulukları yerine getirebilen ve zorlukların üstesinden kolayca gelenlerden olursunuz. Bundan sonra alacağınız görevlerde sizlere hayırlı hizmetler diliyorum. Sizlerle iftihar ediyoruz, çünkü böyle bir ortamda şu anda bulunduğunuz konumları tercih ettiniz bu önemli bir haslettir, önemli bir özelliktir” dedi. Program, hediye ve ikram ile sona erdi.