MÜDÜR İLE BAYRAMLAŞMA KUYRUĞU

Orman Bölge Müdürlüğünde, mesainin başlaması sonrası tüm personelin katılımıyla açık alanda bayramlaşma töreni yapıldı. Personeller, Müdür Ayatay ile bayramlaşmak için uzun uyruk oluşturdu.

Tarih: 06.05.2022 17:12
 MÜDÜR İLE BAYRAMLAŞMA KUYRUĞU

Sinan AYDIN

Erzurum Orman Bölge Müdürlüğünde, mesainin başlaması sonrası tüm personelin katılımıyla açık alanda bayramlaşma töreni yapıldı. Bayramlaşma törenine başta Bölge Müdürü Oktay Ayatay olmak üzere Bölge Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, Erzurum Orman İşletme Müdürü, Fidanlık Müdürü ile Bölge Müdürlüğümüzün tüm personeli katıldı. Personelleri Müdür Ayatay ile bayramlaşmak şiçin kuyruk oluşturdu. Bölge Müdürü Oktay Ayatay bayramlaşma programındaki konuşmasında; bayramların getirdiği birlik beraberlik duygusuna vurgu yaptı.

BAYRAMLAŞMA KUYRUĞU

Müdür Ayatay, “Bayramların geçmişlerin yad edilmesi, dargınlıkların sonlandırılması, millî ve dinî duyguların pekişmesi, taze ve canlı tutulması, bunun yanında toplumun birlik ve beraberliğini sağlamada büyük önemi vardır. Dinî bayramlar, insanlar arasında kaynaşmayı, dostlukları ve ahbaplıkları ilerletmenin bir yolu olarak belli bir öneme sahip olduğu gibi, dinî his ve şuurun sosyal hayatta tazelenmesinin de bir vesilesidir. Bu duygularla hepinizin Ramazan Bayramını tebrik ediyor, tüm çalışanlarımızın aileleriyle birlikte daha nice bayramlara sağlıkla, huzurla erişmelerini Cenab-ı Hak'tan niyaz ediyorum" dedi. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen bayramlaşma merasiminde tüm personel birbirleriyle bayramlaşarak sohbet etti. Bayramlaşma töreninde uzun kuyruk oluşması dikket çekti.