Müftüler ve İlahiyatçılar gençlerle buluştu

Selimiye Cami Gençlik merkezinde akşam buluşması yapıldı

Tarih: 20.01.2023 13:09
  Müftüler ve İlahiyatçılar gençlerle buluştu

 

 Sohbet ve muhabbetin olduğu, ilahi ve kasidelerin coşkuyla okunduğu, hatıraların yad edilip duygu, düşünce ve  tecrübelerin paylaşıldığı, Erzurum'un kültürel değerlerinin yansıtıldığı güzel bir akşam buluşması daha yapıldı.

Sinan AYDIN

Palandöken Yıldızkent Selimiye Cami Gençlik merkezinde akşam buluşması yapıldı. Palandöken Müftülüğünce; sohbet ve muhabbetin olduğu, ilahi ve kasidelerin coşkuyla okunduğu, hatıraların yad edilip duygu, düşünce ve  tecrübelerin paylaşıldığı, Erzurum'un kültürel değerlerinin yansıtıldığı güzel bir akşam buluşması daha yapıldı.

MÜFTÜLER GENÇLERLE BULUŞTU

DİB Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi Prof.Dr. Ömer Kara, TDV Genel Müdürü İzani Turan, DİB Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Davut Kaya,  Çevre İl Müftüleri, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim üyesi Prof.Dr. Mustafa Ağirman, Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim üyesi Prof.Dr. Mustafa Kaya, Diyarbakır Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürü Fatih Çatmakaş, Yalova Çınarcık Müftüsü Recai Albayrak, Yakutiye Müftüsü Selim Şahin, Aziziye Müftüsü Ebubekir Bayrak, Erzurum Din Görevlileri Dernek Başkanı Emrullah Kaçar, Erzurum eşrafından iş insanları, STK temsilcileri, çok sayıda Palandöken ve Yakutiye Müftülüğü din görevlilerinin katıldığı programda, Erzurum'lu TRT sanatçısı Ömer Faruk Güney, İstoç  Camii Din Görevlisi Sefa Taşkesenlioğlu, Ebu İshak Camii Din Görevlisi Engin Şahin ve daha birçok din görevlisi eserleriyle duygulu anlar yaşattılar. Palandöken Müftüsü Ahmet GÖZCÜ, programın bereketli ve güzel geçtiğini ifade edip hayırlara vesile olması temennisiyle misafirlere teşekkür konuşması ardından DİB Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Davut Kaya'nın yaptığı dua ile program sona erdi.