NTV'den Macerasever kırmızı peri bacalarını keşfediyor

Türkiye’nin keşfedilmemiş güzelliklerini NVT'de ekrana getiren Orkun Olgar ile “Macerasever”, bu kez Narman Peri bacalarını tüm dünyaya duyuracak.

Tarih: 04.02.2022 17:50
 NTV

 

Sinan AYDIN   

Türkiye'nin en çok izlenen ulusal TV kanalı olan NVT'de “Macerasever” ile Orkun Olgar programı, adrenalinin en yüksek seviyede olduğu sporlar eşliğinde Türkiye’nin keşfedilmemiş güzelliklerini ekrana getiriyor. Her Pazar 22.15’te NTV’de yayımlanan Macerasever, Orkun Olgar ve ekibi ile bu kez Maceraseverler için Erzurum'un Narman ilçesinde bulunan ve ünü her geçen gün dünyaya duyurulan Kırmızı Peri bacalarına geldi.

PERİLER DİYARI İÇİN DÜNYA ÇAPINDA TANITIM OLACAK

Türkiye'nin doğal güzelliklerini en iyi tanıtan belgesel olaran anılan Macerasever programı, bu kezn Narman Kırmızı Periler diyarını tanıtacak. Orkun Olgar'ın rotası bu kez Narman Peri Bacalarında olacak. Orkun Olgar ve ekşibi, önceki gün şehrimizin tanıtımına bir pencere daha açmak için kırmızı periler diyarındaydı. Çok yakında NTV'de yayınlanacak olan Macerasever programında, Erzurum’u ve Narman Peri bacalarını farklı bir açıdan görme şansı bulacak.