OBM'de yeni yıl hedefleri değerlendiriliyor

Erzurum Orman Bölge Müdürü Oktay Ayatay, bölge müdürlüklerine bir dizi ziyarette bulunarak çalışmaları hakkında bilgi alıyor, arazide incelemelerde bulunuyor.

Tarih: 18.04.2022 16:45
 OBM

Sinan AYDIN

Müdür Ayatay, bu kapsamda Ardahan Oman İşletme Müdürlüğünü ziyaret etti. İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı için Ardahan'da bulunan Bölge Müdürü Oktay Ayatay, Ardahan Orman İşletme Müdürlüğünü ziyaret ederek inceleme ve değerlendirmelerde bulundu.

YENİ YIL HEDEFLERİ DEĞERLENDİRLDİ

Bölge Müdürümüz Oktay Ayatay başkanlığında İşletme ve Pazarlama Şube Müdürü Suat Ataş, İşletme Müdürü Ömür Temür ve İşletme Şeflerinin katılımıyla 2022 yılı program ve hedefleri değerlendirmek üzere toplantı yapıldı. Damga yaparken meşçerenin silvikültürel ihtiyaçlarına göre müdahale yapılması, ağaçları kestikten sonra pazarlamanın dikkate alınması ve en değerli üründen olacak şekilde boylama yapılması gerektiği hususlarına değinen Bölge Müdürü Ayatay, üretim sezonu öncesi damga, nakliye yönetmeliği, koruma konuları ve gelecek nesillere sağlıklı ormanlar bırakabilmek  için dikkat edilmesi gereken konulardaki bilgi ve tecrübelerini aktardı. Toplantı, Bölge Müdürü Oktay Ayatay'ın 2022 yılı programlarının hiçbir aksaklığa sebebiyet verilmeden gerçekleştirilmesi ve belirtilen eksikliklerin en kısa sürede giderilmesi konularında verdiği talimatlarla sona erdi.