Pendikspor maçı hazırlıkları sürüyor

Antalya kampının 11'inci gününde çalışmalarına devam eden mavi beyazlı takımda; sakat futbolcu bulunmazken, savunma oyuncusu Musafa Akbaş sarı kart cezalısı olduğu için oynayamayacak.

Tarih: 12.01.2023 13:13
  Pendikspor maçı hazırlıkları sürüyor

Sinan AYDIN 

Spor Toto 1. ligin ikinci devre ilk maçında İstanbul'da Pendikspor ile karşılaşacak olan Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarını Antalya'da sürdürüyor. Antalya kampının 11'inci gününde çalışmalarına devam eden mavi beyazlı takımda, sakat futbolcu bulunmazken, savunma oyuncusu Mustafa Akbaş sarı kart cezalısı olduğu için Pendikspor karşısında forma giyemececk. Teknik sorumlu Muzaffer Bilazer'in bu maçta Mustafa Akbaş'ın yerine Fırat Şaşi'ye görev vermesi bekleniyor. Mavi beyazlı takımın futbolcuları, dünkü antrenmanda taktik ağırlıklı idman yaptı. Muzaffer hoca rakibin eksilerin ve artlarını oyuncularına anlatıp, sahada görmek istediği oyun kurgusunun provasını yaptırdı. 

TAKIMDA MORALER YERİNDE

Futbolcuların Antalya kampı boyunca morallerinin yerinde olduğu gözlendi. Özellikle önceki gün kampa sürpriz bir ziyaret gerçekleştiren Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in oyuncuların sonuna kadar yanında olduğunu söyleyip destek sözü vermesi, morelleri iyice yüksellti.  Aynı zamanda kulübün onusal başkanı olan Sekmen, Antalyadaki otelde ziyaret ettiği teknik heyet ve futbolcularla keyifli bir sohbet etti. Sekmen'in futbolculara transfer tahtasını açmak için girişimlerinin sürdüğünü, açamasalarda mevcut oyuncularına çok güvendiğini, maddi manevi herzaman futbolcularının yanında olduğunu söylediği öğrenildi. 

PENDİKSPOR MAÇI PAZARTESİ GÜNÜ

Başkan Sekmen'in ziyareti ve destek sözü ile moral bulan teknik heyet ve futbolcular, Pendiksppor maçı hazırlıklarına hafta sonuna kadar devam edecek. Kumluca’da 13 Ocak’a kadar kamp yapacak olan Erzurumspor kafilesi, İstanbul’a geçerek ve 15 Ocak'ta Pendikspor ile ikinci  yarının ilk maçını oynayıp Erzurum'a dönecek.