Samsunspor maçı hazırlıkları sürüyor

Erzurumspor Samsunspor maçına, yeni hocası Muzaffer Bilazer ve yardımcı antrenörler Uğur Bayaslan ve Serkan Zaimoğlu tarafından hazırlanıyor.

Tarih: 08.03.2022 17:56
 Samsunspor maçı hazırlıkları sürüyor

Taraftarlar takım kaptanlarını göreve çağırarak, futbolcuların bozulan morallerini düzeltip yeniden dayanışmayı sağlamalarını istiyorlar.   

Sinan AYDIN

Spor Toto 1. Lig’in 29. haftasında kendi evinde Samsunspor ile karşılaşacak olan BB Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarına devam ediyor. Yücel İldiz ile resmi olarak yollarını ayıran Erzurumspor'da, sportif direktör Muzaffer Bilazer'in futbol sorumlusu görevine getirilmesi sonrası  takım Samsunspor maçına Muzaffer hoca, Uğur Bayaslan ve Serkan Zaimoğlu nezaretinde hazırlanııyor. Gtiğimiz hafta sonu deplasmanda Altınorduspor'a 1 - 0 mağlup olan ve zirveden iyice uzaklaşan Erzurumspor'da, yönetim teknik direktör Yücel İldiz ile görüşerek yolları ayırmıştı.

SAMSUNSPOR MAÇI ÇOK ÖNEMLİ

Kulüp resmi sitesinden bir açıklama yapan yönetim, teknik direktör Yücel İldiz ile karşılıklı anlaşarak yollarını resmen ayırdığını kamuoyuna duyurmuştu. Hafta sonu Kazım Karabekir stadında Samsunspor'u ağırlayacak olan mavi beyazlılar, bu müsabakanın hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla sürdürdü. Erzurumspor tesislerinde gerçekleşen antrenmanda, teknik ve taktik çalıştı. Mavi Beyazlı takımda üst üste alınan başarısız sonular sonrası moraller oldukça bozuk.  

TAKIM KAPTANLARI GÖREVE

İlk iki şansı zorda olsa devam eden ancak playofa kalma şansı yüksek olan BB Erzurumspor'da, taraftarlar takım kaptanları Mustafa Yumlu, Aykut Demir ve Jakup Szumskı'yi göreve çağırıyor. Taraftarlar özellikle Mustafa Yumlu'nun takıma abilik edip futbolcularla toplantılar yapıp bozulan moralleri düzeltmelerini, oyuncu arkadaşlarını yeniden lige hazırlamalarını, en kötü ihtimalle playof için takımın yeniden ayağa kalkıp mücadele etmesi gerektiği gerçeğini hatırlatıyorlar. Taraftarlar, onursal başkan Mehmet Sekmen'in kulübe müdahale ederek sorunları çözeceğine, takımın yeniden yükselişe geçeceğine inandıklarını belirtiyorlar.