“Yıkılsın İsrail enkazını göreyim, sana ülke diyenin yüzüne tüküreyim”

Başkan Bozan Filistin’de ki insanlık dramı hakkında konuştu

Tarih: 09.01.2024 14:21
“Yıkılsın İsrail enkazını göreyim, sana ülke diyenin yüzüne tüküreyim”

www.erzurumgunebakis.com / Muhammet YILMAZ

Yeniden Refah Partisi Erzurum İl Başkanı Adnan Bozan, Filistin’de yaşanan olaylar hakkında konuştu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seslendi.

Bir parça vicdanı olan insanların Filistin’de ki insanlık dramını görünce yediği yemekten, içtiği sudan tat almamaları gerektiğini vurgulayan Bozan, Filistin’de büyük bir vahşetin yaşandığını ve Türkiye’nin bu vahşeti durduracak güce sahip olduğunu söyledi. 

-MİTİNGLERDE “KAHROLSUN İSRAİL” DEMEKLE İSRAİL KAHROLMADI

“ADANA İNCİRLİK ÜSSÜ VE MALATYA RADAR ÜSSÜ KAPATILMALI”

“Öyle bir gücümüz ve milletimiz var ki biz kesinlikle böyle bir zulme razı olamayız. Sadece mitinglerde kahrolsun İsrail demekle İsrail hiçbir zaman kahrolmadı. Gereğinin yapılması lazım ve buna irade lazımdır. Geldiğimiz bu noktada Adana’da bulunan İncirlik Üssü’nün ve Malatya’da ki radar üssünün kapatılması lazımdır. Bunları kapatmadığımız takdirde bir gün daha orada ki zulme göz yummuşuz demektir. İsrail ve Amerika ile yapılan ticari alışverişleri tamamen kesmemiz lazımdır. Yeniden İslam Birliği’nin, 60 Müslüman ülkeden oluşan D-60’ların, İslam Natosu’nun, İslam Birleşmiş Milletleri’nin, İslam Ekonomik Birliği’nin mutlaka kurulması gerekiyor. Allah’a şükürler olsun ki günümüzde dünyada bulunan petrolün yüzde 60’ı İslam ülkelerinde yer alıyor. Bu İslam ülkelerinin ellerinde tuttuğu petrolü kesinlikle Amerika’ya, İsrail’e ve Avrupa ülkelerine satmaması gereklidir. Tarih bugün Avrupa devletleri içerisinde Avrupa’yı yöneten, İsrail’e devlet deyip de destek veren kimse Necip Fazıl Kısakürek’in şu sözü aklına gelmeli; Yıkılsın İsrail enkazını göreyim, sana ülke diyenin yüzüne tüküreyim.”

BURADAN CUMHURBAŞKANIMIZA SESLENİYORUM; YETER Kİ SİZ BU İRADEYİ KOYUN

İsrail’in yaptığı zulümlerin artık arşa dayandığını ifade eden Başkan Bozan, Avrupa ve Amerika halkının bu zulme dur dediği halde yöneticilerin göz yumduğunu söyledi. 

Bu zulme ses çıkarmayan İslam ülkelerinin bulunduğunu dile getiren Bozan, sözlerine şu ifadelerle devam etti; 

“Allah onlarında hesabını soracaktır. Milletimiz bu konuda elinden geleni yapıyor ama millet olarak bu akan kanı durduramıyorlar. Bu durumu ancak Cumhurbaşkanımız yönetebilir. Buradan ona sesleniyorum; biz bu akan kanı Allah’ın izniyle durdurabiliriz. Yeter ki siz bu iradeyi koyun. Nasıl ki halk 15 Temmuz’da hainlerin yaptığı oyunları başlarına geçirdiyse yine aynı şekilde halk, İsrail’in yaptığı bu zulmü onların başına geçirecektir”