Şehirde Erzurumspor karamsarlığı hakim!

Futbolcular antrenmanlarını Kazım karabekir stadyumunda devam ettiriken, camiada ağızları bıçak açmıyor. Şehirde tam anlamıyla karamsar bir hava hakim.

Tarih: 26.01.2023 12:53
  Şehirde Erzurumspor karamsarlığı hakim!

Sinan AYDIN

Spor Toto 1. Lig’in 22. haftasında deplasmanda Samsunspor ile karşılaşacak olan Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarını südürüyor. Futbolcular antrenmanlarını Kazım karabekir stadyumunda devam ettiriken, camiada ağızları bıçak açmıyor. Gerek transfer tahtasının hala açılamamış olması ve gerek se mevcut futbolculara oynadıkları futbol yüzünden güven kalmaması, şehrin adeta ölüm sessizliğine bürünmesine neden oluyor. 

AHMET DAL YÖNETİMİ SUS-PUS 

Transfer tahtasını açacağı sözünü veren kulüp başkanı Ahmet Dal sessizliği tercih ederek tepkileri üzerine çekiyor. Onursal Başkan Mehmet Sekmen'de taraftarın tepkisini çekmeye başladı.Göztepe karşısında sergilenen oyun ve alınan mağlubiyet sonrası camiada futbolcu ve teknik heyete tepkiler devam ederken, sakat ve cezalı oyuncu sayısının da artması kulüpte işleri arap saçına döndürdü. 

ŞEHİRDE KARAMSAR BİR HAVA HAKİM 

Sahada alınan başarısız sonuçlar ile ligin alt sıralarında küme düşmeye aday gösterilir posizyonuna gelen mavi beyazlılarda, son Göztepe maçında ortaya konan futbol ve alınan mağlubiyet Onursal Başkan Mehmet Sekmen'i bile çileden çıkardı. Transfer yasağını kaldıramayan ve sahadaki başarısızlıkları ile dikkatleri üzerine çeken Erzurumspor'un Samsunspor maçında nasıl bir sonuçla döneceği de az-çok tahmin ediliyor. Futbolculardan yana kimsenin umudu yok, şehirde tam anlamıyla karamsar bir hava hakim. 

SAMSUNSPOR MAÇININ HAKEMİ OĞUZHAN ÇAKIR

Transfer yasağının kaldırılıp kaldırılmayacağı konusunda ne kulüp Başkanı Ahmet Dal'dan nede yönetimden net bir açıklama gelmemesi taraftarlarında tepkisine neden oluyor. Mavi  Beyazlı futbolcular, Samsunspor maçı hazırlıklarını moralsiz bir şekilde sürdürüyor. Bu arada Samsunspor - Erzurumspor maçının hakem kadrosu da açıklandı. Maçı Oğuzhan Çakır yönetecek. 

Spor Toto 1. Lig'de haftanın programı ve hakemler şöyle:

27 Ocak Cuma

20.00 Göztepe - Bandırmaspor: Mehmet Türkmen

28 Ocak Cumartesi

13.30 Tuzlaspor - Sakaryaspor: Reşat Onur Coşkunses

16.00 Altınordu - Boluspor: Alper Akarsu

19.00 Pendikspor - Gençlerbirliği: Emre Kargın

29 Ocak Pazar

13.30 Adanaspor - Bodrumspor: Feridun Daldaş

13.30 Ankara Keçiörengücü - Altay: Raşit Yorgancılar

16.00 Yeni Malatyaspor - Eyüpspor: Muhammet Ali Metoğlu

19.00 Denizlispor - Manisa FK: Yunus Dursun

30 Ocak Pazartesi

20.00 Samsunspor - Erzurumspor: Oğuzhan Çakır