Survivor'a gitmek için arılarını kullandı!

Daha önce de 3 kez Survivor yarışmasına başvuru yapıp olumsuz sonuç alan Oltulu Alim , bu defa bal peteklerinin üzerine arılara yazdırdığı ‘ACUN ABİ CRAZY DADAŞ 2023 SURVİVOR’ yazısıyla Survivor’a katılmak istediğini dile getirdi.

Tarih: 11.11.2022 11:22 Güncelleme: 11.11.2022 11:22
 Survivor

Sinan AYDIN

Erzurumlu Acun Ilıcalının yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği en çok izlenen macera programı Survivor yarışması, bazı zamanlar yarışmaya katılmak isteyip ancak bunda başarılı olamayanları başvurduğu yollarla da dikkat çekiyor. Survivor yarışmasına katılmak isteyen kişilerin başvurduğu ilginç yollardan birisi de Erzurum'da ortaya çıktı. Oltu ilçesinin sevilen vücut geliştirme ve fitnes antrenörü Alim Eser, Survivor 2023’e katılmak için ilginç bir yöntem denedi.

ARILARINA ’DADAŞ 2023 SURVİVOR’ YAZDIRDI

Alim Eser, üç kez daha yarışmaya katılmak için başvuran binlerce kişiden birisi olmuş ancak olumlu sonuç alamamış. Daha önce de 3 kez başvuru yapan Eser, bu defa bal peteklerinin üzerine her bir peteğe ayrı ayrı şekilde arılara yazdırdığı ‘ACUN ABİ CRAZY DADAŞ 2023 SURVİVOR’ yazısıyla, Erzurum adına Survivor’a katılmak istediğini dile getirdi. Oltulu sanatçı Mustafa Özden’in de kendi yazıp seslendirdiği şarkıyla destek verdiği Survivor hayranı Alim Eser, “İnşallah bu yıl Erzurum’u Survivor’da temsil etmek istiyorum.” diye konuştu.