Tek hedef Eyüpspor'u eli boş göndermek

BB Erzurumspor, yarın evinde oynayacağı Eyüpspor maçına ful konsabtre hazırlanıyor.  Yönetim bilet fiyatlarını indirdi, taraftarlar sosyal medyadan maç saati stadyumda buluşmak için kenetleniyor.

Tarih: 16.02.2022 19:26
 Tek hedef Eyüpspor

Sinan AYDIN 

Gtiğimiz Pazar günü deplasmanda Ümraniyespor ile 3-3 berabere kalarak şampiyonluk yolunda çok önemli iki puan kaybeden BB Erzurumspor, yarın evinde oynayacağı Eyüpspor maçına ful konsabtre hazırlanıyor. Spor Toto 1. Lig’in 25. haftasında Peembe günü saat 17.00'da Eyüpspor ile karşılaşacak olan Büyüehir Belediye Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarına kendi tesislerinde sürdürüyor. 

CAMİA GALİBİYETE ODAKLANDI

Puan cetvelinde Ankaragücü ile 6, Ümraniyespor ile de 4 puan farkı bulunan mavi beyazlı takım, Eyüpspor maçı öncesi galibiyete odaklandı. Mavi Beyazlı futbolcular, bu doğrultuda Ümraniye maçının hemen ardından ara vermeden Eyüpspor maçı hazırlıklarına başladı. Yoğun ve zor bir maç takvimine giren BB Erzurumspor, 5 haftalık periyotta alacağı sonuçlarla şampiyonluk yolundaki kaderini de kendisi belirleyecek. Teknik Direktör Yücel İldiz, oyuncuları ile sık sık toplantılar yaparak, zorlu maç takviminden alınacak puanların önemine vurgu yapıyor. Erzurumspor tesislerinde dün gerçekleşen antrenmanda teknik ve taktik çalışan futbolcular, Eyüpsor maçından galip ayrılmak için kenetkendiler.

MAÇIN HAKEMİ BELLİ OLDU

Yücel İldiz'in Ümraniyespor maçında ortaya çıkan kanat zaafiyetine çözüm bulmak için yeni varyanslar denediği, takımın savunma hattının iyi ve tecrübeli futbolculardan oluşmasına rağmen topun ayakta tutulmaması sonucu kolay gol yenilmesinin önüne gmek için de çözüm yolları ve yeni taktikler arayışında olduğu öğrenildi.  Büyüehir Belediye Erzurumspor, 17 Şubat Peembe günü saat 17.00'da, Kazım Karabekir stadyumunda puan cetvelinde bir sıra gerisinde bulunan Eyüpspor ile karşı karşıya gelecek.  Bu arada yarınki maçı yönetecek hakemde vbelli oldu. Yapılan açıkmayaya göre; Spor Toto 1. Lig’in 25. Haftası’nda 17 Şubat Perşembe günü saat 17.00’da Kazım Karabekir Stadyumu’nda konuk edeceğimiz Eyüpspor maçını, Ömer Faruk Turtay yönetecek.