Tortum’da kıraathane sohbetleri başladı

İlçe Müftülüğü tarafından irşat faaliyetleri kapsamında ilçedeki vatandaşların kış aylarını verimli geçirebilmesi için "Kıraathanelerde Buluşma" programları gerçekleştiriliyor.

Tarih: 12.12.2022 12:03
  Tortum’da kıraathane sohbetleri başladı

Sinan AYDIN

Erzurum Tortum İlçe Müftülüğü tarafından "Kıraathanelerde Buluşma" programları düzenleniyor. Tortum İlçe Müftülüğü tarafından irşat faaliyetleri kapsamında ilçedeki vatandaşların kış aylarını verimli geçirebilmesi için "Kıraathanelerde Buluşma" programları gerçekleştiriliyor.

UZUN KIŞ GÜNLERİNDE TADINA DOYULMAZ SOHBETLER

Buluşmanın ilki İlçe Müftüsü Rahmi Elen katılımıyla düzenlendi. Ataşehir'de "Geleceğe Atılan Güvenli Adımlar" projesi başlatıldı. Buluşma ile ilgili konuşan Müftü Elen, "Müftülük olarak uzun kış günlerinde halkın yoğun olduğu mekanlarda sohbetler gerçekleştiriyoruz. Sohbetlerde sahih dini bilgi çerçevesinde İslam’ı anlatıyor, vatandaşlarımızın sorularına cevaplar verme noktasında gayret gösteriyoruz. Bizi sıcak bir şekilde karşılayan esnafımıza teşekkür ediyoruz. Memnun kaldıklarına şahit oluyoruz. Onların memnuniyeti bizi de memnun ediyor." dedi.