Trabzonspor'da 1 transfer 1 ayrılık!

Süper Lig'de yeni döneme iddialı bir kadro ile girmek isteyen Trabzonspor'da flaş gelişmeler yaşanıyor.

Tarih: 20.07.2023 13:20
 Trabzonspor

Trabzonspor, yeni dönem çalışmaları kapsamında Slovenya'da kamp çalışmalarını sürdürmeye devam ederken, flaş transfer haberleride gelmeye devam ediyor.Bordo-mavili ekip, Süper Lig'de geride bıraktığımız sezonu Nenad Bjelica yönetiminde 57 puanla 6.sırada tamamladı.

Yeni dönem için ise hedefini mutlak şampiyonluk olarak belirleyen Trabzonspor, transferde vites attırdı.Karadeniz ekibi İk olarak Kourbelis, Orsic ve Fernandez'i resmen duyurduğunu açıklamıştı.Ardından ise sırasıyla; Onuralp Çevikkan, Filip Benkovic, Göktan Gürpüz'ü duyuran Fırtına'da çalışmalar aralıksız bir şekilde sürüyor.

Bordo-mavili ekipte tüm bu gelişmeler yaşanırken, flaş bir transfer gelişmesi daha yaşandı. Aynı zamanda takımın yıldız ismi ile de ayrılık iddiası gündeme geldi.FIRTINA'DAN TONİO TEKLİC BOMBASI

Yeni sezona güçlü bir kadroyla girmek için kollarını sıvayan Trabzonspor, bir transferde daha imza aşamasına geldi.Fırtına, geçtiğimiz günlerde gündeme giren Hırvat futbolcu Tonio Teklic ve kulübü Varazdin ile prensip anlaşmasına vardı.
10 numarada ve sağ kanatta forma giyen oyuncu, Mislav Orsic ve Filip Benkovic takviyelerinin ardından Fırtına'nın bu sezon 3'üncü Hırvat yıldızı olacak.Bordo-mavililerin, bu transferi teknik direktör Nenad Bjelica'nın talebiyle gerçekleştireceği ve yabancı kontenjanında boş olan 23 yaş altı için yapılacağı belirtildi.

GEÇEN SEZON 9 GOL ATTI

Bonservisi, Trabzonspor'un eski oyuncusu Davor Vugrinec'in asbaşkanlığnı yaptığı Hırvat ekibi Varazdin'de bulunan Teklic, geçen sezon 34 maçta forma giydi ve 9 gol atıp, 2 asist yaptı.Hajduk Split altyapısından yetişen genç futbolcu, ülkesinin milli takımının U19 ve U20 kategorilerinde oynadı.

Tonio Teklic, özellikle kolay adam eksiltme becerisi ve uzaktan şutlarıyla dikkat çekiyor. 1.82'lik futbolcu, sol ayağını kullanıyor.

MAXİ GOMEZ GRANADA'YA

Trabzonspor'un İspanyol forveti Maxi Gomez'in takımdan ayrılışı için geri sayıma geçildi.

Forvet bölgesine bir takviye daha yapmak isteyen ve bu nedenle Uruguaylı yıldızı gönderme ihtimali bulunan bordo-mavililer, bu oyuncu için gelen teklifleri değerlendirmeye aldı.İsmi birçok İspanyol takımıyla anılan 26 yaşındaki santrfora ilk girişimi Granada yaptı. Kulüpler arasında görüşmelerin sürdüğü kaydedildi. Diğer İspanyol kulüplerinin de bu hamle sonrası resmi teklifte bulunması bekleniyor. HABER MERKEZİ