Ümraniye galibiyetine özel prim

BB Erzurumspor yönetimi, futbolcularına Ümraniyespor galibiyeti için   özel prim vermeyi düşünüyor.

Tarih: 10.02.2022 18:22
 Ümraniye galibiyetine özel prim

Sinan AYDIN

Manisaspor galibiyetini primlerini futbolculırn hesabına yatıran BB Erzurumspor yönetimi, Ümraniyespor galibiyetine ise özel prim vermeyi düşünüyor. Spor Toto 1. Ligin 24. Haftasında Pazar günü saat 13.30'da deplasmanda Bereket Sigorta Ümraniyespor ile karşılaşacak olan BB Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

ANTRENMANLARDA YÜZLER GÜLÜYOR

Şampiyonluk yolunda final niteliğinde bir maça çıkacak olan mavi beyazlı takımda, moraller yerinde. Manisaspor maçından alınan galibiyet sonrası yüzleri gülen teknik heyet ve futbolcular, keyifli bir ortamda Bereket Sigorta Ümraniyespor maçına hazırlanıyor. Şampiyonluk yolunda çok önemli bir maça çıkacak olan dadaşlar, kazanmaları halinde önemli bir virajı dönmüş olacaklar.

BOL BOL ŞUT ÇALIŞIYORLAR

Teknik Direktörü Yücel İldiz, futbolcularına Ümraniyespor'un eksilerini ve artılarını anlatarak teknik ve taktik antrenmanlar yaptırıyor. Futbolcuları ile yaptığı toplantılarda Manisaspor galibiyetinin anlam kazanması için Ümraniye maçından da puan yada puanlar almaları gerektiğini söyleyen Yücel hoca, zorlu viraja giren takımının kayıp yaşamaması çaba harcıyor. Antrenmanlarda bol bol şut ve taktik çalışması yaptıran Yücel İldiz, oyuncularının gösterdiği performanstan memnun.

ÜMRANİYE GALİBİYETİNE ÖZEL PRİM

Bu arada BB Erzurumspor yönetimi de, Ümraniye maçından alınacak olası galibiyet için kesenin ağzını açmayı düşünüyor. Manisaspor galibiyetinin primlerini maç sonrası futbolcuların banka hesaplarına yatıran yönetim, Ümraniyespor galibiyeti için futbolculara özel prim vermeyi planlıyor. İstanbul'da Ümraniyespor ile zorlu bir 90 dakikaya çıkacak olan BB  Erzurumspor'da, kırmızı kart gören Mustafa Akbaş'ın yerine Mustafa Yumlu oynayacak. Gökhan Kardeş dışında sakatın bulunmadığı mavi beyazlı kulüpte, antrenman eksikliği bulunduğu için Manisaspor maçında sonradan oyuna giren Aly Malle'ye ilk 11'de görev verilmesi bekleniyor.

YOĞUN MAÇ PROGRAMI BAŞLIYOR

6 maçlık zorlu bir maç maratonu yaşayacak olan BB Erzurumspor, Pazar günü Ümraniyespor ile karşılaştıktan sonra, hafta içi Perşembe günü saat 17.00' da yine ligin şampiyon adaylarından biri olan Eyüpspor'u Kazım Karabekir stadında konuk edecek. Ligin 26. hafta müsabakalarında ise mavi beyazlılar 21 Şubat Pazartesi günü Adana deplasmanında olacak. 27 Şubat'ta evinde Ankaragücü'nü ağırlayacak olan BB Erzurumspor, 5 Mart tarihinde deplasmanda Altınordu ile karşılaştıktan sonra 12 Mart tarihinde evinde Samsunspor ile karşılaşacak.