Ümraniye'yi yenersek yolu yarılarız...

Şampiyonluk yolunda final niteliğinde bir maça çıkacak olan dadaşlar, kazanmaları halinde önemli bir virajı dönmüş olacaklar

Tarih: 09.02.2022 17:39
 Ümraniye

Sinan AYDIN

BB Erzurumspor, Manisaspor maçından alınan galibiyet sonrası Bereket Sigorta Ümraniyespor maçına neşe içinde hazırlanıyor. Şampiyonluk yolunda final niteliğinde bir maça çıkacak olan dadaşlar, kazanmaları halinde önemli bir virajı dönmüş olacaklar. Spor Toto 1. Ligin 24. Haftasında Pazar günü deplasmanda Bereket Sigorta Ümraniyespor ile karşılaşacak olan BB Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.

YÜCEL HOCA İŞİ SIKI TUTUYOR

Mavi yazlılar, yeni teknik direktörü Yücel İldiz nezaretinde kendi tesislerinde teknik ve taktik çalışıyor. Teknik patron Yücel İldiz, futbolcuları ile yaptığı toplantılarda Manisaspor galibiyetinin anlam kazanması için Ümraniye maçından da puan yada puanlar almaları gerektiğini söylediği öğrenildi. Yücel hoca, zorlu viraja giren takımının kayıp yaşamaması için işi sıkı tutuyor.

ZORLU BİR 90 DAKİKA OLACAK

Antrenmanlarda bol bol şut ve taktik çalışması yaptıran Yücel İldiz, oyuncuların antrenmanlarda gösterdiği performanstan oldukça memnun. İstanbul'da Ümraniyespor ile zorlu bir 90 dakikaya çıkacak olan BB  Erzurumspor'da, kırmızı kart gören Mustafa Akbaş'ın yerine Mustafa Yumlu oynayacak. Gökhan Kardeş dışında sakatın bulunmadığı mavi beyazlı kulüpte, antrenman eksikliği bulunduğu için Manisaspor maçında sonradan oyuna giren Aly Malle'ye ilk 11'de görev verilmesi bekleniyor.

DADAŞLARI ZORLU MAÇLAR BEKLİYOR

BB Erzurumspor, Ümraniyespor maçı ile birlikte 6 haftalık zorlu bir maç trafiği ile karşılaşacak. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından belirlenen maç programlarına göre; Pazar günü Ümraniyespor ile karşılaşacak olan Erzurumspor, hafta içi Perşembe günü saat 17.00' da yine ligin şampiyon adaylarından biri olan Eyüpspor'u Kazım Karabekir stadında ağırlayacak. Ligin 26. hafta müsabakalarında ise mavi beyazlılar 21 Şubat Pazartesi günü Adana deplasmanında olacak. 27 Şubat'ta evinde Ankaragücü'nü ağırlayacak olan BB Erzurumspor, 5 Mart tarihinde deplasmanda Altınordu ile karşılaştıktan sonra 12 Mart tarihinde de evinde Samsunspor ile oynayacak.