Yarınki menüde Menemen var

Evinde Menemenspor'u ağırlayacak olan BB Erzurumspor, ikinci yarının ilk maçını kazanmak istiyor.

Tarih: 07.01.2022 17:36
 Yarınki menüde Menemen var

Sinan AYDIN

Spor Toto 1. Ligin 20. hafta maçında evinde Menemenspor'u ağırlayacak olan BB Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarını bugün yapacağı son antrenmanla tamalayacak. İkinci yarının ilk maçını kazanarak çıkışını sürdürmek isteyen mavi beyazlı takım, dünkü antrenmanda taktik çalıştı. Teknik patron Erkan Sözeri, oyuncularına Menemenspor'un eksilerini ve artılarını anlatarak sahada görmek istediği oyun planını uygulamalı olarak anlattı.

REHAVET UYARISI

Teknik Direktör Erkan Sözeri, rakibin genç ve diri bir takım olduğunu hatırlatarak oyuncularından dikkatli olmalarını ve rehavete kapılmadan mücadele etmelerini istiyor. Hafta boyunca antrenmanlarını tesislerde sürdüren futbolcular, dünkü antrenmanı Kazım Karabekir stadyumunda yaptılar. Yarın yeni yılın ilk resmi müsabakasında Menemenspor ile karşılaşacak olan mavi beyazlı takım, hem rövanşı almak hem de taraftarına yeni yıl hediyesi olarak 3 puan vermek istiyor.

SAKATLARI DÖNÜYOR, YÜZLER GÜLÜYOR...

Erzurumspor'da sakatlıkları geçen Mustafa Yumlu, Mustafa Akbaş ve Eren Tozlu, takımla birlikte antrenmanlara başladı. İlk yarının son haftalarında sakatlıkları nedeniyle oynayamadıkları için eksiklikleri çok hissedilen futbolcuların tekrar sahalara dönecek olması, camianın yüzünü güldürüyor.  Takımda tek eksik olan Aly Malle'nin ise en kısa sürede sahalara döneceği öğrenildi.   Spor Toto 1. Ligin 20. haftasında 09 Ocak Pazar günü saat 13.30’da Büyüehir Belediyespor ile NasaDoge Menemenspor karşı karşıya gelecek. Kazım Karabekir stadyumunda oynanacak olan müsabakayı Aydın bölgesi hakemi Eren Özyemişcioğlu yönetecek.