YENİ VALİDEN TAM NOT

Erzurum Kuyumcular Odası Başkanlığı tarafından Taş Mağazalar semtinde artan kuyumcu soygunlarına karşı oluşturulan polis noktası Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi beğendi.

Tarih: 01.09.2023 19:56
  YENİ VALİDEN TAM NOT

www.erzurumgunebakıs.com / İhsan Kumru 

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi Taşmağazalar Caddesini gezdiğini Erzurum Kuyumcular Odası Başkanı Özkan Koçak’a Taşmağazalar Caddesine yaptırılan karakol çok güzel olduğunu ve teşekkür ettiğini ifade eden Erzurum Kuyumcular Odası Başkanı Özkan Koçak, Taşmağazalar Caddesine oluşturulan karakolun hem esnaf tarafından hem ise vatandaş tarafından taktir edildiğini söyledi.

Koçak,”  Erzurum Kuyumcular Odamız tarafından Taşmağazalar caddesine yaptırdığımız Taş Mağazalar Polis noktasını sayın valimiz Mustafa Çiftçi gezerek bu yeri çok beğendiğini yapılan hizmetten ötürü bizlere teşekkür etti. Burada yapılan karakol hem vatandaşımız hemde esnafımız tarafından taktir edildi. Yapılan bazı eleştiriler yersiz biz esnafımıza daha iyi hizmet vermek adına elimizden gelen gayreti gösteremeye devam edeceğiz.  Yine ayrıca polislerimiz ve bekçilerimiz gece gündüz burada devamlı gezecekler. Taşmağazaları caddesine polis noktası kurulan güvenlik açısından ve daha güvenli olsun diye böyle bir çalışma başlattık.  Uzun zamandır talebimiz vardı bu istikamette çeşitli mercilere çeşitli esnaf arkadaşlarımız defalarca dile getirdiler.  Erzurum’da kuyumculuğun gelişimine hizmet ederek bu sorumluluk değeri güvenle taşımak görevlerimizin başında gelir. Üye esnaf ve müşterilere erişilebilirlik ve destek sunmak, kalite standartlarını, profesyonellik ilkesini göz önünde bulundurarak alanında bir fark yaratmak hedefinde yoluna devam etmektedir. Üyelerimizin  sektörde ürettikleri ve verdikleri hizmetlerin kaliteli, ekonomik standartlara uygun olması açısından, eğitici ve koruyucu çalışmalarla üyelerimizin ihtiyaçlarına bire bir cevap vermek çözümler üretmek ve sektörün gelişmesine katkı sağlamaktır.”