Yücel hoca takımın röntgenini çekiyor

BB Erzurumspor Manisaspor maçı hazırlıklarını sürdürürken, yeni teknik dörektörü Yücel İldiz ise antrenmanlarda futbolcuları tanıyarak değim yerinde ise takımın röngenini çekiyor.

Tarih: 03.02.2022 19:32
 Yücel hoca takımın röntgenini çekiyor

Sinan AYDIN

Spor Toto 1. Lig’in 23. haftasında Manisaspor'u konuk edecek olan Büyüehir Belediye Erzurumspor, yeni teknik direktörü Yücel İldiz nezaretinde hazırlıklarına devam ediyor. Yücel hoca, antrenmanlarda futbnolcuları ile sık sık konuşmalar yapıyor, onları tanıyarak kafasındaki oyun kurgusuna uyarcak oyuncuları belirlemenin hesaplarını yapıyor.

YÜCEL İLDİZ'DEN TAKIMI ŞAHA KALDIRMASI BEKLENİYOR

Sakat futbolcuların da dönmesi ile takımın iskelet kadrosunu bozmamayı düşündüğü öğrenilen BB Erzurumspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, dünkü antrenmanda taktik çalıştırdı. Pazar günü Manisaspor'u yenerek şampiyonluk şansını sürdürmek isteyen mavi beyazlı takımda, hücum futbolunu seven ve bu yönde bir futbol oynatması ile tanınan Yücel İldiz'den takımı şaha kaldırması bekleniyor.

MANİSASPOR MAÇINDAKİ FUTBOLUN PROVASINI YAPTIRDI

Kulübün ve şehrin beklentilerini futbolcuları ile yaptığı toplantılarda hatırlatan Yücel hoca, dünkü antrenmanda Manisaspor maçında sahada görmek istediği futbolun provasını yaptırdı. '' Oyuncularımızın iyi enerjileri var.  Yıllardır antrenörlük yapıyorum, BB Erzurumspor ile 5-6 defa kontağımız oluştu, bugüne kısmet oldu. Erzurumspor taraftarını çok seviyorum, onlar için burdayım.'' şeklinde açıklamalar yapan teknik direktör Yücel İldiz'de, BB Erzurumspor ile bir şampiyonluk daha yaşamak istiyor. Spor Toto 1. Lig’in 23.  haftasında, 6 Şubat Pazar günü saat 13.30’da Büyüehir Belediye Erzurumspor ile Manisa FK karşı karşıya gelecek.

SAĞLIK RAPORU AÇIKLANDI

Bu arada BB Erzurumspor sağlık ekibi tarafından milli ara öncesi sakat oldukları için maçlara çıkamayan futbolcuların son durumu ile ilgili aydınlatıcı bir açıklama yapıldı. Açıklamada, şöyle denildi: "Menemenspor maçında sol diz iç yan bağ yaralanması meydana gelen Gökhan Kardeş, bireysel koşulara başlamıştır. Tedavisi sağlık ekibimizce takip edilmektedir. Bandırmaspor maçında sakatlanan Hasan Batuhan Artaslan’ın tedavisine devam edilmektedir. Bursaspor maçında sağ Hamstring kas grubundan yaralanan ve sakatlıktan dönme aşamasına gelen Mustafa Yumlu özel program dahilinde çalışmalarını sürdürmektedir. Menemenspor maçında sol Hamstring kas grubunda yaralanma meydana gelen Süleyman Koç’un saha antrenmanlarında belirli bir aşamaya gelinmiştir. Tedavisine devam edilmektedir. Antrenman sırasında sol Gastroknemius kas yaralanması meydana gelen Ufuk Budak bireysel saha antrenmanlarına başlamıştır. Kendisi fizyoterapist eşliğinde antrenman programını ve tedavi sürecini sürdürmektedir. Malili oyuncumuz Aly Malle 1 haftadır takımımızla birlikte antrenman yapmaktadır. Kaptanlarımızdan Aykut Demir dün itibariyle takımla antrenmanlara başlamıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur. B.B. Erzurumspor Sağlık Ekibi.''