Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon toplantısı yapıldı

Acil Sağlık Hizmetleri Erzurum'da masaya yatırıldı

Tarih: 10.04.2022 18:00
Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon toplantısı yapıldı

Erzurum, Erzincan, Ağrı, Kars, Iğdır, Bayburt ve Ardahan illerinin il sağlık müdürleri, acil sağlık hizmetleri başkanları, hastane başhekimleri ve 112 il ambulans servisi başhekimleri Erzurum'da bir araya geldi.

Sinan AYDIN

Erzurum İl Sağlık Müdürlüğü'nün ev sahipliğinde bölge illerinin katılımı ile Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon toplantısı yapıldı. Erzurum Hekimevi toplantı salonunda Erzurum, Erzincan, Ağrı, Kars, Iğdır, Bayburt ve Ardahan illerinin il sağlık müdürleri, acil sağlık hizmetleri başkanları, hastane başhekimleri ve 112 il ambulans servisi başhekimlerinin katılımı yapılan toplantıya, Erzurum İl Sağlık Müdürü Dr. Gürsel Bedir başkanlık etti.  

ACİL SAĞLIK HİZMETLERİ DEĞERLENDİRİLDİ

Bölgenin Acil Sağlık Hizmetlerinin Erzurum'da masaya yatırıldığı toplantı, oldukça verimli geçti. Bölge Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon toplantısında, her bir bölge ilindeki Acil Sağlık Hizmetleri tek tek değerlendirilip daha etkin bir hizmet için kış mevsiminde alınacak tedbirlerin ve ilave uygulamalar ele alındı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Erzurum Sağlık İl Müdürü Doktor Gürsel Bedir, katılımcılara çalışmalarında başarılar dileyip iyi niyet dileklerini iletti.