Acun Ilıcalı'dan Erzurumspor’a ziyaret

Erzurum'a ve BB Erzurumspor'a verdiği desteklerle bilinen memleket sevdalısı hemşerimiz Acun Ilıcalı, BB Erzurumspor kulübünü ziyaret ederek futbolculara Ankaragücü maçı öncesi başarı dileklerini iletti.

Tarih: 30.09.2021 19:22
Acun Ilıcalı


Sinan AYDIN

Erzurum'un gururu olan ünlü medya patronu Acun Ilıcalı, MasterChef Türkiye program çekimleri için pogram ekibi ile birlikte memleketi Erzurum'a geldi. Erzurum'a ve BB Erzurumspor'a verdiği desteklerle bilinen memleket sevdalısı heerimiz Acun Ilıcalı, BB Erzurumspor kulübünü de ziyaret ederek futbolculara Ankaragücü maçı öncesi başarı dileklerini iletti.

TAKIMLA HATIRA FOTAĞRAFI ÇEKTİRDİ, BAŞARI DİLEDİ...

BB Erzurumspor Kulüp Başkanı Ömer Düzgün ve As Başkan Ahmet Dal ile birlikte kulüp tesisleriniz gezen Acun Ilıcalı, daha sonra ise antrenmanda olan futbolcular ve teknik heyetle görüştü. Erkan hoca ve talebelerine Ankaragücü maçında başarı dileklerini ileten Acun Ilıcalı, daha sonra taklımla birlikte toplu hatıra fotoğrafı çektirdi, selfie (özçekim) yaptı. Ziyaretle ilgili yapılan açıklamada ise , '' Takımımıza desteklerini hiç bir zaman esirgemeyen hemşehrimiz Acun Ilıcalı da antrenmanımızı ziyaret ederek Erzurumspor’umuza başarı dileklerini iletti. Ziyaretleri için sevgili Acun Ilıcalı’ya teşekkür ediyoruz.'' denildi.