Adana Demir Maçı final maçı

Spor Toto 1´inci Ligde sezonun tamamlanmasına 3 hafta kala ilk iki sıra ve play off gurubu henüz netlik kazanmazken, küme düşmeleri kesinleşen Gaziantepspor ve Manisaspor´un ardından lige veda edecek 3´üncü takım belirlilik kazanmadı. Adana Demirspor, Es

Tarih: 01.01.0001 00:00
Adana Demir Maçı final maçı

 

Murat ÖZDEMİR

EN ÖNEMLİ MAÇLAR

Ligde 32´inci haftanın en önemli maçları Bolu, Elazığ, Rize ve Adana´da oynanacak. Erzurumspor playoff iddiasını korumak adına ligde 37 puanla 13´üncü sırada yer alan Adana Demirspor karşısında final maçı oynayacak. Altınordu´nun küme düşen Manisa karşısında favori olması sebebiyle mavi beyazlı ekip 3 puan için sahaya çıkacak.

ERZURUMSPOR´UN PUA FARKLARI

Erzurumspor´un playoff için mücadele eden takımlarla olan puan farkı değişmedi.  Mavibeyazlı ekip 53 puanlı 4. Gazişehir ve Boluspor´un 4, 6´ıncı sıradaki Altınordu ile de3 puan gerisinde kaldı. Bu hafta mavibeyazlı ekibin kazanmaı durumunda play off ümidi son iki haftaya taşınacak. Puan kaybı durumunda ise mavi beyazlılar ümidini gelecek sezona terk edecek.

HAFTANIN ZORLU MAÇLARI

Lider Rizespor sezonun ikinci yarısında ciddi bir düşüş yaşayan, ilk yarıyı 4´üncü sırada tamamlamasına rağmen 11´inci sıraya kadar gerileyen Giresunspor´U ağırlayacak. 2´inci sırada yer alan Ümraniyespor yerini ankaragücüne bırakmamak için ligin rahat takımlarından 10´uncu sıradaki Balikesir karşısında galibiyet arayacak. 3´üncü sırada bulunan ve ilk iki için ümidini sürdüren Ankaragücü ise evinde 4´üncü sıradaki Gazişehir´i konuk edecek.