Adanaspor'a cağ kebap yedirip göndereceğiz

Cumartesi günü Adanaspor'u misafir edecek olan Dadaşlar, cağ kebap yedirip puansız göndermenin hesaplarını yapıyorlar.

Tarih: 21.09.2021 19:03
Adanaspor

-ÖZEL-

Sinan AYDIN

TFF 1. Lig’in 7. haftasında Adanaspor'u ağırlayacak olan BB Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Dadaşlar, Adana'ya cağ kebap yedirip puansız göndermenin hesaplarını yapıyor. Deplasmanda Eyüpspor'u son saniye golü ile 1-0 yenerek altın değerinde üç puan alan Büyüehir Belediye Erzurumspor'da yüzler gülüyor. İstanbul'dan 3 puanla dönmeyi başaran mavi beyazlı takımda, sakat ve cezalı oyunculara rağmen alınan galibiyet ve verilen mücadele, teknik heyet ve yönetimin yüzünü güldürdü.

ADANASPOR MAÇINDA HEDEF MUTLAK 3 PUAN

Ligde aldığı 4 galibiyet ve 2 mağlubiyetle 12 puana yükselen mavi beyazlı ekip, şampiyonluk yarışında yoluna kayıpsız daltın devam etmek için Adanaspor maçına mutlak 3 puan parolası ile çıkacak. Pazar gününü dinlenerek girip Pazartesi akşam saatlerinde Adana maçının hazırlıklarına başlayan futbolcuların, moralli oldukları gözlendi. Cezalı olduğu için Eyüpspor maçını tribünden izleyen ve Adanaspor maçında da tribünde olacak olan Teknik Direktör Erkan Sözer, oyuncuları ile yaptığı konuşmada Eyüpspor maçında gösterdikleri mücadeleden dolayı tebrik etti.

CAĞ KEBAP YİYENLER KAZANACAK

BB Erzurumspor, kendi tesislerinde yaptığı teknik ve taktik antrenmanlarla Adanaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Erkan hoca oyuncularına rakibin eksi ve artı yönlerini anlatarak sahada yapmaları gerekenleri söylüyor, taktik çalışma yaptırıyor. Taraftarlar ise sosyal medyadan yaptıkları açıklamalarda, Adanasporlu futbolculara cağ kebap yedirp puansız eli boş göndereceklerini söylüyorlar.  TFF 1. Ligin 7. hafta maçında Büyüehir Belediye Erzurumspor ile Adanaspor, 25 Eylül Cumartesi günü saat 16.00'da Kazım Karabekir Stadyumunda karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi yönetecek hakem triosu henüz açıklanmadı.