Adem Çağlayan görevden ayrıldı

Galatasaray maçında Büyükşehir Belediye Erzurumspor´un başında antrenör olarak sahaya çıkarak kariyerinde önemli bir başarıya imza atan Adem Çağlayan, B.B Erzurumspor´daki görevinden ayrıldığını açıkladı.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Adem Çağlayan görevden ayrıldı

Sinan AYDIN

Mehmet Altıparmak´ın yardımcısı olarak görev yaparken Altıparmak´ın görevden alınması sonrası kısa süreliğine takımın antrenörlüğünü yapan Adem Çağlayan, Galatasaray Maçına Erzurum´un öz çocuğu olarak takımı sahaya sürmüştü. Galatasaray´a İstanbul´da 1-0´lık skorla mağlup olan B.B Erzurumspor´da antrenör Adem Çağlayan maç sonrası yaptığı açıklamada, Türkiye´yi Avrupa´da Şampiyonlar Ligi´nde temsil edebileceklerini söylemişti. Çağlayan basın mensuplarına yaptığı açıklamada Galatasaray´ın centilmen bir mücadele geçirdiğini belirterek, ?Rakibin duran top organizasyonlarına dair çalıştık. Nasıl kullanacaklarını iyi biliyorduk. Bir anlık konsantre eksikliği ve iyi vuruş maçın skorunu belirledi. 2 puandayız ama bu insanlarda asansör takım algısı oluşturmasın. Bu takımın ligde kalacağını ve Türkiye´yi Şampiyonlar Ligi ve Avrupa´da temsil edeceğiniz biliyoruz. Şehir olarak buna hazırız. Galatasaray´ı tebrik ederiz. Onlar da oyunu çirkinleştirmeden centilmence kazandılar. Porto maçında başarılar diliyoruz? şeklinde konuşmuştu.

GÖREVİNDEN AYRILDIĞINI DUYURDU

B.B Erzurumspor Kulübünün Mehmet Özdilek´le anlaşmaya varması ve Mehmet Hocanın kendi ekibiyle çalışma şartı getirmesi sonrası, Adem Çağlayan Abdulselam Gökçan´ın görevine son verilmesi sonrası boşta olan Altyapının başına getirilmişti. Adem Çağlayan, yaptığı açıklama ile görevini bıraktığını duyurdu. Çağlayan´ın görevine son mu verildiği yoksa kendisinin mi istifa ettiği konusu henüz açıklığa kavuşmadı. Çağlayan, sosyal medya hesabından da yaptığı duyuru da, şunları söyledi: ?? Üç sezon hizmet edip 3 şampiyonluk yaşadığım B.B Erzurumspor´da ayrılmış bulunmaktayım. Bu süreçte desteğini ve sevgisini hissettiğim büyük taraftarımıza ve şehrimin güzel insanlarına teşekkür ederim. Tek hayalim bu takımın Ülkemizi Avrupa kupalarında temsil etmesi ve bunu ilerleyen yıllarda başaracağına canı gönülden inanıyorum. Allah yardımcın olsun Büyükşehir Belediye Erzurumsporum.´´