ADLİYECİLER STRES ATTI..

Tortum Adliyesi Yazı İşleri Müdürü Enes Sarı’nın düğününde Adliyeciler halay çekerek stres attı.

Tarih: 04.07.2023 18:41
ADLİYECİLER STRES ATTI..

www.erzurumgunebakıs.com Rabia Aslan Karakaş 

Erzurum Türküleri eşliğinde düğünde halay çeken adliye personeli stres attı.

Erzurum Adliyesinde 2011 yılında Zabit Kâtibi olarak göreve başlayan Enes Sarı, 2021 yılında Tortum Adliyesine Yazı İşleri Müdürü olarak atandı.

 Özlem Sarı ile dünya evine giren Enes Sarı Sarı’nın düğününe Savunma, Büro ve Destek Hizmetleri (Savdes-Sen)  Sendikası Erzurum İl Başkan Yardımcısı ve Erzurum Adliyesi İş Yeri Temsilcisi Mucip Yazıcı,  Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül ve Hakim, Savcı ile çok sayıda Adliye personeli katıldı.

Evlenen çiftlere mutluluklar dileyen Savdes-Sen Sendikası Erzurum İl Başkan Yardımcısı ve Erzurum Adliyesi İş Yeri Temsilcisi Mucip Yazıcı, “Dünya evine giren Enes kardeşimizi yalnız bırakamazdık. Çıktıkları bu ulvi ve kutsal yolda mutluluklarını paylaşmak üzere bir araya geldik. Allah mesut ve bahtiyar etsin, bir yastıkta kocaltsın yoğun iş yükü altında sosyal faaliyetlerden uzak kalan adliye personeli zaman zaman bu tür düğün veya sünnet gibi organizasyonlarda bir araya geliyoruz. Bunu da değerlendirerek iş ortamından uzak stres atmaya çalışıyoruz. Birlik ve beraberliğin en iyi örneklerinden birini sergileyen adliye personeli arkadaşlarıma ve düğüne katılan herkese şükranlarımızı sunuyoruz .” dedi.