Adnan Bozan “Refah Belediyeciliği”ni anlattı

Yeniden Refah Partisi Erzurum İl Başkanı Adnan Bozan, Refah Partisi döneminde ki belediyecilikten bahsetti.

Tarih: 08.01.2024 11:58 Güncelleme: 08.01.2024 16:16
Adnan Bozan “Refah Belediyeciliği”ni anlattı

www.erzurumgunebakis.com / Muhammet YILMAZ 

Konuşmasına siyaset anlayışından bahsederek başlayan Yeniden Refah Partisi Erzurum İl Başkanı Adnan Bozan, “Bizim siyaset anlayışımız şudur; doğruya doğru, yanlışa yanlış demek. Hizmet eden tüm insanlarımızın yani vatandaşlarımızın yüzünü güldüren ve vatandaşa hizmet eden yöneticilerimize, milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza, sivil toplum örgütlerimize teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

“YENİDEN REFAH’IN ADİL DÜZEN BELEDİYECİLİĞİ GELİYOR”

-İSTANBUL’U ÇÖPLÜK DURUMUNDAN KURTARMIŞTIK

Başkan Bozan konuşmasının devamında, 2000 yılı öncesinde ki belediyecilikten bahsetti.

“Biz şunu ifade etmek istiyoruz; yeni bir dönem başlıyor. Milli Görüş dönemi başlıyor. Yeniden Refah’ın adil düzen belediyeciliği, ahlaklı belediyeciliği geliyor. 1989 yılında Refah Partisi, 5 tane belediye başkanı ve onların yaptıkları hizmetlerle beraber çok büyük bir çıkış oldu ve Türkiye’de 1994 yapılan belediye başkanlıklarının büyük bir kısmını biz aldık. 16 tane büyükşehir vardı ve bu 16 tane şehrin yüzde 60’ını Refah Partisi aldı. Refah belediyeleriyle beraber yeni bir hizmet dönemi başladı. Her şey insan için ve insanın huzuru ve saadeti için. 1994’te bugünkü mevcut Cumhurbaşkanımız İstanbul Belediye Başkanlığı’nı Refah Partisi’nden kazanmıştı. O gün yaşanan bir grev meselesi ile İstanbul çöp dolmuştu. Ancak biz, Refah Belediyeleri, insana hizmet noktasında varız. Milli Görüş’ün genç kadroları İstanbul’a gelip, kendi nefsimiz için değil milletimiz için yaşıyoruz diyerek İstanbul’u bu çöplük durumundan kurtardılar.” 

“RANT BELEDİYECİLİĞİNE SON DİYECEĞİZ”

Sözlerine, “Bu dönem rant belediyeciliğine ve heykel belediyeciliğine son diyeceğiz, bunların hepsine kırmızı kart gösteriyoruz” şeklinde devam eden Başkan Bozan, “Mutlaka yeniden milli görüş ve ahlaklı belediyecilik diyoruz. Çünkü bizim yapmış olduğumu icraatlar ortada. Hem genelde hem yerelde Yeniden Refah Partisi ne yapabilir sorusunun cevabını en iyi halkımız bilir. Bizim amacımız insanımızın huzuru ve mutluluğudur” dedi.  

ADİL HİZMETLERLE VATANDAŞIN GÖNLÜNDE YER EDİNECEĞİZ

“İnşallah 31 Mart 2024 seçimlerine kadar belediye başkan adaylarımız parti rozetlerini takacaklar ve o rozetlerle sahada olacaklar. Kazandıktan sonra o rozetler yakalardan çıkacak ve seçilen başkanlar tüm Erzurum’un belediye başkanı olacaklar. Biz yeniden daha mükemmel bir şekilde insanların kalbine, zihnine ve gözüne hitap edecek çalışmaları yapacağımızı ve adil hizmetlerle de vatandaşımızın gönlünde yer edineceğiz.”