Adnan Bozan’dan Filistin Mesajı

Yeniden Refah Partisi Erzurum il başkanı Adnan Bozan İsrail’in Filistin’e yaptığı katliamda düşüncelerini aktardı.

Tarih: 31.10.2023 17:06
Adnan Bozan’dan Filistin Mesajı

wwwerzurumgunebakis.com/ İhsan KUMRU

Söze İsrail’in Genç, Yaşlı, Çocuk, Masum demeden tüm sivilleri hedef alarak gerçekleştirdiği katliamı kınayarak başlayan Yeniden refah partisi Erzurum il başkanı Adnan Bozan, “Allah’ın izniyle çok yakın bir zaman içerisinde Müslümanlar yeniden küllerinden doğacak ve bir Filistin devleti yükselecektir” ifadelerini kullandı.

Bozan, “Gazze’de bir avuç insana karşı yapılan zulmün asıl amacı hedeflemiş oldukları büyük İsrail devletini kurmaktır ama Allah’ın izniyle Türk milleti olarak, Türk devleti olarak gerek Cumhurbaşkanımız gerekse Genel Başkanımız buna asla müsaade etmeyecektir ve biz inanıyoruz ki kesinlikle orada yaşanan o zulüm, o kan, o gözyaşı İsrail ve Yahudileri yok edecektir. Allah’ın izniyle çok yakın bir zaman içerisinde Müslümanlar yeniden küllerinden doğacak ve bir Filistin devleti yükselecektir. Erbakan hocamın hayatiyet geçirmiş olduğu D 8’ler ve faaliyet geçirmek istediği D 57’ler ile İslam birliği, İslam NATO’su, İslam birleşmiş milletleri kuracaktı ve eğer hayatiyete geçmiş olsaydı bugün Gazze’de o vahşeti yaşanmayacaktı”.

“Hükümetimiz çok acil çalışma başlatmalı”

Bugünü hükümetimizden, cumhurbaşkanımızdan şunu istiyoruz derhal Amerika’nın Adana İncirlik üssünün derhal kapatılması, İsrail elçisinin istenmeyen adam olarak yurt dışına gönderilmesi, kürecikteki sırf İsrail’i korumak için kurulan, üssün kapatılması, Manavgat suyunun kesilmesi dünya Müslümanlarının petrolü İsrail’e Avrupa’ya Amerika’ya nereye satıyorsa buraya satmaması noktasında çok acil çalışma başlatmalı. Çünkü İsrail sözden anlamaz kuvvetten anlar ve biz bu konuda bunun çalışmasını yapıyoruz diyoruz ki İsrail’e anladığı dilden konuşacaksınız ve inşallah bu zulmün ortadan kalkması noktasında millet olarak, devlet olarak, hükümet olarak, genel başkanımız ve Cumhurbaşkanımız olarak elimizden gelen her şeyi yapıyoruz.

“Huzurumuz yok, gözyaşlarımız hiç dinmiyor” 

Bunu yapanlara şunu diyorum, bunlar kesinlikle insan olamaz bunlar ancak ve ancak yaratık olur hayvanla benzetme yaptığınız zaman Allah onun hesabını bizlerden sorar, bunlar asla ve asla insan olamaz, bunlar yaratık bunlar Allah’tan korkmayan vicdanları olmayan merhametli olmayan kişilerdir. 

Çocukların öldürülmesini, Doğum yapmak üzere olan bir annenin öldürülürken karnındaki çocuğun sağ olarak çıkarılmasını insanlık kabul etmeyecektir, Allah da kabul etmeyecek tir. Bunu cenabı Allah bunları kahra perişan etsin rezilsin serpilsin canımız yanıyor dur

“Bize de ders almak düşüyor” 

Bize bir ders çıkıyor ki, artık Müslümanlar olarak birbirimizi sevmekten başka çaremiz, birbirimizden başka gidebileceğimiz bir yer yok, Lütfen herkes nefislerini ayaklar altına alsın bütün Müslümanlar bir araya gelsin ve kucaklaşıp birlikte rahmetin olduğunu, ayrılıkta azabın olduğunu görüyoruz. Bizler onlara karşı mücadelemizi verelim çünkü Hiçbir güç, hiçbir küfür bizi yıldıramaz, çünkü biz şuna inanmışız; bu davada ölürsek şehit! Kalırsak gazi olacağız! ki zaten biz bunları bekliyoruz Allah’tan da nasip etmesini istiyoruz. 

Allah bana da şahadet nasip etsin bu küfürden, bu kâfirlerden asla korkmadığını buradan ilan ediyorum, ben sadece ve sadece Allah’tan korkuyorum cenabı Allah bunları yaptıkları zulümde boğsun zelil ve rezil etsin.