Adnan Bozan'dan Günebakışa'a ziyaret

Yeniden Refah Partisi Erzurum Milletvekili Adayı Adnan Bozan, gazeteniz Günebakış'ı ziyaret edip, Tugay Medya Yönetim Kurulu Başkanı Veli Tugay'a seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Tarih: 03.05.2023 10:57 Güncelleme: 03.05.2023 11:03
Adnan Bozan

Günebakış/ Rümeysa YAVANLI

Yeniden Refah Partisi Erzurum 1. sıra Milletvekili Adayı Adnan Bozan, seçim çalışmöaları kapsamında Günebakış Gazetesini ziyaret etti. Tugay Medya Yönetim Kurulu Başkanı Veli Tugay ve Başkan Yardımcısı Taner Tugau ile görüşen Milletvekili Adayı Adnan Bozan, seçim çalışmalartı hakkında bilgi verdi. 

"ÇALMADIK KAPI BIRAKMAYACAĞIZ"

Erzurum'un merkez ve ilçelerinde tüm mahalle ve sokakları gezerek seçmenle görüştüklerini, 14 Mayıs'a kadar da çalmadık kapı bırakmayacaklarını ifade eden Yeniden Refah Partisi Erzurum Milletvekili Adayı Adnan Bozan, seçmenin tercihinin Cumhur ittifakı olacağını, partisinin de Erzurum'dan vekil çıkaracağına inandığını söyledi. 

"ERDOĞAN BÜYÜK BİR FARKLA SEÇİLECEK"

Sahada Yeniden Refah Partisine büyük ilgi olduğunu söyleyen Bozan, '' Cumhur ittifakımızın adayı sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın büyük bir farkla yeniden Cumhurbaşkanı seçileceğini söyleyebiliirm. Partimize de teveccüh oldukça fazla. İnşallah seçilir meclise gidersem, mesaimi Erzurum'un sorunlarına çözüm için harcayacağım'' dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tugay Medya Yönetim Kurulu Başkanı Veli Tugay ise, Adnan Bozan'a seçimlerde başarılı olmaları dileklerini iletti.