ADNAN MENDERES MAHALLESİ MUHTARINDAN ÖRNEK DAVRANIŞ

Erzurum Palandöken Adnan Menderes Muhtarı Sadullah Aydemir, Palandöken ilçesine Et Süt Kurumunun satış mağazası kurulması için dilekçe verdi.

Tarih: 01.10.2023 16:58 Güncelleme: 01.10.2023 19:59
ADNAN MENDERES MAHALLESİ MUHTARINDAN ÖRNEK DAVRANIŞ

www.erzurumgunebakis.com/ Muhammet Yılmaz

 Palandöken ilçesinde yaşayan vatandaşların Et Süt Kurumunun satış mağazası şubesi açılması için ricada bulunduklarını ifade eden Erzurum Palandöken Adnan Menderes Muhtarı Sadullah Aydemir, vatandaşın bu talebine kayıtsız kalmayarak kuruma dilekçe veremeye karar verdiğini söyledi.

Aydemir,” Palandöken ilçesindeki vatandaşlarımızın böyle talebi geldi bende vatandaşımızın bu talebine kayıtsız kalmayarak ilçemizde kuruma dilekçe veremeye karar verdim. Burada bir şube açılmış olur ise ilçemizde oturan vatandaşlarımız rahata kavuşmuş olacaklar.”

Palandöken ilçesi Erzurum’un Nüfus bakımından ikinci büyük ilçesi

“Palandöken ilçesi Erzurum’un Nüfus bakımından ikinci büyük ilçesi olup, 21 kırsal mahallede 5 merkezde olmak üzere 26 mahalleye sahip bir ilçemizdir. Palandöken ilçemizde 177 bin 374 kişi ikamet ediyor. Bu ilçemizde yaşan birçok vatandaşımız emekli olup günün şartlarına göre geçim açısından zorlanan kişilerden oluşuyor. Palandöken ilçemizde halkımızın rahata ulaşabileceği noktaya gelmesi adına ilçemize Et ve Süt Kurumunun perakende satış mağazası açılmasını Et Süt Kurumu Müdürlüğüne dilekçe verdim. palandöken ilçemizde yaşayan vatandaşlarımızın taleplerini yerine getirmek için elimden gelen gayreti gösterdim göstermeye de davam edeceğim.