ADSM BAŞHEKİM TUŞİK’DEN ÇİÇEKLİ KUTLAMA

Erzurum Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Erol Tuşik,  diş Hekimleri günü dolayısıyla diş hekimlerini ziyaret ederek çiçek hediye etti.

Tarih: 22.11.2023 17:18 Güncelleme: 22.11.2023 17:20
ADSM BAŞHEKİM TUŞİK’DEN ÇİÇEKLİ KUTLAMA

www.erzurumgunebakis.com/ İhsan KUMRU

Diş hekimleri gününü kutladığını ifade eden Erzurum Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Erol Tuşik, ağız ve diş sağlığı bakımının, öneminin özellikle küçük yaşlardan itibaren verilecek eğitimlerle kazandırılması gerektiğini söyledi.

Tuşik,” Ağız ve diş sağlığı bakımının, öneminin özellikle küçük yaşlardan itibaren verilecek eğitimlerle kazandırılmasında ailelere, sivil toplum örgütlerine ve diş hekimlerine büyük görevler düşmektedir. Toplumumuzu ağız ve diş sağlığı konusunda bilinçlendirmek için eğitim şarttır. Eğitime özellikle küçük yaşlarda başlanmalı, ağız ve diş bakımı bireylerde alışkanlık haline getirilmelidir. Bu konuda öğretmenlerimize, anne ve babalara ve sağlık kuruluşlarına önemli görevler düşmektedir. Ağız ve diş sağlığı bilincinin oluşması ve iyileştirilmesi için büyük bir özveriyle çalışan tüm diş hekimlerinin, ağız ve diş sağlığı çalışanlarının, 22 Kasım Diş Hekimleri Günü’nü ve Ağız ve Diş Sağlığı Haftasını kutluyor ve sağlıklı günler diliyorum."