Afrin´den mermili kurtuluş mesajı

Vatan müdafaasındaki Dadaş Mehmetçiklerden en anlamlı kurtuluş mesajı?

Tarih: 01.01.0001 00:00
Afrin´den mermili kurtuluş mesajı

 

Sinan AYDIN

Erzurum´un kurtuluş yıl dönümü kutlamaları, ülke sınırlarını aştı. Afrin´de kahramanca vatan müdafaasında bulunan Dadaş askerler, 12 Mart´ı teröristlerin üzerine gönderdikleri mermi ile kutladı.

Tüm Türkiye´nin takip ettiği Afrin operasyonunun 53. günündeyiz. Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Suriye´nin Afrin bölgesinde yuvalanan terör örgütlerini bertaraf etmek için başlatılan Zeytin Dayı harekatı devam ediyor. 12 Mart Erzurum´un düşman işgalinden kurtuluşunun 100. Yıl dönümü de operasyonların sürdüğü bu günlere denk gelince, Afrin´den en anlamlı kutlama mesajı gönderildi.

MERMİLERİ ERZURUM´UN KURTULUŞU ŞEREFİNE GÖNDERDİLER

Vatanın bölünmez bütünlüğü için kahramanca mücadele eden Erzurumlu askerler cephe hattında bir araya gelerek bir kutlama mesajı gönderdi. Teröristlerin üzerine atılan mermilerden ikisinin üzerine, ? Erzurum´un kurtuluşu şerefine 100. Yılı ? 1918? yazılırken, bir diğer mermiye ise, ? Tüm DADAŞLAR´a selam olsun #Zeytindalı? yazıldı. Mermili kutlama mesajının fotoğrafını çekip Erzurum´daki akrabaları aracılığı ile sosyal medyadan tüm Erzurumlulara gönderen Mehmetçiklerin bu hareketi, en anlamlı kutlama mesajı olarak yerini alırken, hem duygulandırdı hem de gururlandırdı.