Ağrı’da 97 büyükbaş hayvan ihtiyaç sahiplerine ulaştı

Ağrı İl Müftülüğü, Ağrı’daki ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere Türkiye Diyanet Vakfı tarafından gönderilen kurbanlık hayvanların kontrolünü uzman ekiplerle gerçekleştirerek kesimini yaptı.

Tarih: 30.06.2023 15:54
Ağrı’da 97 büyükbaş hayvan ihtiyaç sahiplerine ulaştı

Ağrı’da "Kurbanını paylaş, kardeşinle yakınlaş" organizasyonu kapsamında 97 büyükbaş kurbanlık bayramda kesilerek ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.
Ayrıca Ağrı Müftülüğü, vatandaşlar tarafından kesilen kurbanların kelle ve derilerini bayramda bağış olarak toplayarak hayır hizmetlerinde kullanacak.
Kurbanlıkların kontrolüne rehberlik eden Ağrı İl Müftüsü Celal Büyük, inceleme sonrası vatandaşlara yaptığı çağrıda şunları söyledi: “ Ağrı’da TDV olarak görevli ve gönüllülerden oluşan ekibimizle hem vatandaşlarımızın bizlere emanet ettiği kurbanlarının kesimine vekalet edeceğiz. Hem de vatandaşlarımızın kestiği kurbanların, kelle ve derilerini hayır hizmetlerinde kullanmak üzere toplayacağız. Vatandaşlarımız Ağrı merkez ve köylerinde görev yapan tüm görevlilerimize veya görevlendirdiğimiz gezici araçlarımıza bunları teslim edebilirler.“