Ahmet Dal iddialı hazırlanıyor

BB Erzurumspor, yeni sezon hazırlıklarını kendi tesilerinde günde çift antrenman yaparak südürüyor. Kulüp Başkanı Ahmet Dal ise güçlü bir yönetim oluşturmak için liste yapıyor.

Tarih: 22.07.2022 09:13
Ahmet Dal iddialı hazırlanıyor

Sinan AYDIN

Yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde ve zaman zamanda Yüksek İrtifa Kamp Merkezinde sürdüren BB Erzurumspor, hazırlık maçlarında pek tad vermiyor. Son olarak Ümraniyespor'a 3-0 mağlup olan mavi beyazlı takımda, teknik direktör Muzaffer Bilazer hazırlık maçlarında ağırlıkta altyapı oyuncularına şans veriyor.

MUZAFFER HOCA GENÇLERİ GÖZLEMLİYOR

BB Erzurumspor, yeni sezon hazırlıklarını kendi tesilerinde günde çift antrenman yaparak südürüyor. Teknik Direktör Muzaffer Bilazer, futbolcularını yoğun gündemden uzak tutmanın gayreti ile hazırlıklarına devam ediyor. Gençler ağırlıklı kadrosu ile kendi tesislerinde antrenmanlarını südürüen mavibeyazlı takımda, hazırlık maçlarında özellikle genç futbolcuların performansının yükselmesi ise teknik heyeti sevindiriyor.

AHMET DAL İDDİALI HAZIRLANIYOR

Transfer tahtası kapalı olduğu için transfer yapamayan BB Erzurumspor'da, Başkan Ahmet Dal ise kongreye odaklanmış durumda. Daha önce 17 Ağustos olarak açıklanan kongre tarihini 3 Ağustos olarak öne çeken BB Erzurumspor'da, Kulüp Başkanı Ahmet Dal'ın güçlü bir yönetim oluşturmak için liste yaptığı öğrenildi. Başkan Dal ve ekibinin ilk hedefi kapalı olan transfer tahtasını açmak olacak. Alınan bilgiye göre Başkan Dal, paralı isimlerden oluşan iddialı bir yönetim kurulu listesi yapmak için görüşmeler yapıyor. Yapılan görüşmelerin de oldukç olumlu gtiği öğrebildi.