​​​​​​​Ahmet Dal'a taraftardan büyük destek

.

Tarih: 28.07.2022 10:28
​​​​​​​Ahmet Dal

Taraftar Başkan Dal'ın yanında

BB Erzurumspor'da, bir yandan 3 Ağustos'ta yapılacak kongre beklenirken diğer yandan da yeni sezon hazırlıkları sürüyor.

Sinan AYDIN

Spor Toto 1. ligde mücadele edecek olan BB Erzurumspor, yeni sezon hazırlıklarını geçen sezondan kalan oyuncuların büyük bölümü ve alt yapıdan A takıma kazandırılan oyuncularla südürüyor. Erzurumspor tesislerinde günde çift antrenman yapan mavi beyazlı futbolcular, Muzaffer Bilazer ve yardımcıları nezaretinde güç depoluyorlar. İki günlük iznin ardından antrenmanlara kaldığı yerden devam eden Muzaffer hoca, kongre sürecini futbolcularına yansıtmadan büyük bir profesyonellik örneği sergileyerek sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

YENİ YÖNETİM LİSTESİ OLUŞTURULUYOR

BB Erzurumspor Kulüp Başkanı Ahmet Dal ise hem transfer tahtasının kapanmasına neden olan alacaklı futbolcular ve menajerleri ile görüşme anlaşma çalışmalarını sürdürüyor, hem de yeni yönetim listesini oluşturmak için Erzurumlu iş insanları ile göüşmeleri yapıyor. 3 Ağustos'ta çok önemli blr kongre süreci girecek olan BB Erzurumspor'da, öncelik transfer tahtasını açıp eksik bölgelere acilen transfer yapmak olarak açıklandı.

AHMET DAL TARAFTARIN DESTEĞİNİ ALMIŞ DURUMDA

Teknik Sorumlu Muzaffer Bilazer'in görüşüp prensipte anlaştığı futbolcular olduğu, resmi imza için transfer tahtasının açılmasının beklendiği gelen bilgiler arasında. Tüm gözlerin kongreye çevrildiği mavi beyazlı camiada, taraftar da sosyal vdyadan çeşitli destek paylaşımları yaparak kulüp başkanı Ahmet Dal'a destek veriyor. Başkan Ahmet Dal, önceki gün düzenlediği basın toplantısında kongre sonrası çok şeyin değişeceğinin sinyalini vermişti. Camiayı birleştirici açıklamalr yapan Başkan Ahmet Dal, şimdiden taraftarın büyük desteğini arkasına almış durumda.

+