Ak Parti İl Başkanı Öz´den çarpıcı af açıklaması: Sizin affetmenizle oluyorsa, Adaletin kırılması olur?

Geçmiş dönemlerde cezaevlerinde ders bile veren Ak Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz, af çıkarılmasını isteyenlerle aynı görüşte değil. Başkan Öz, ?? Bir sürü insanı öldürmüş birini sizin affetmenizle oluyorsa, bu adaletin kırılması olur´´ dedi.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Ak Parti İl Başkanı Öz´den çarpıcı af açıklaması:     Sizin affetmenizle oluyorsa, Adaletin kırılması olur?

 

 

Sinan AYDIN

 

Ak Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz, MHP Lideri Devlet Bahçeli´nin gündeme getirdiği af konusunda açıklamalarda bulundu. Başkan Öz, ?? Af gündemimizde yok. Sayın Cumhurbaşkanımız da böyle söyledi. Affın iyi hesap edilmesi lazım´´ dedi. Katıldığı bir televizyon programında gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Ak Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz, son günlerin adeta birinci gündem maddesi haline gelen hükümlülere af konusunda görüşlerini paylaştı .

 

??ADALETİN KIRILMASI OLUR´´

 

Başkan Öz, ?? Sayın Cumhurbaşkanımız da söyledi. Gündemimizde af yok.  Netice itibarı ile affettiğiniz bir insan bir sürü insanın canını yakmış olabilir. Bu insanı sizin affetmenizle oluyorsa, bu adaletin kırılması demektir´ diye konuştu. Başkan Öz, af ile ilgili açıklamalarına şöyle devam etti: ?? Geçmişte ben cezaevlerinde ders verdim. Mahkumlar bu tür işlerde çok ümitleniyorlar.  O açıdan bu konuları konuşurken yapılacaksa konuşmak lazım. Yapılmayacaksa konuşmamak lazım´ dedi.