AK Parti 22'nci yaşını kutlayacak

4 Ağustos 2001'de siyasi hayatına başlayan AK Parti 22'nci yaşını Ankara’da düzenlenecek programda kutlayacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilecek programda vefa kavramı öne çıkacak.

Tarih: 20.08.2023 17:11
AK Parti 22

AK Parti 22’nci yaşını Ankara’da düzenlenecek etkinlikle kutlayacak. Programın teması ise vefa olacak.

14 Ağustos 2001’de kurulan AK Parti bu yıl 22’nci yaşını kutluyor. Kutlama programı perşembe günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla ATO Congresium’da gerçekleştirilecek. Erdoğan aynı gün ilk olarak partisinin genişletilmiş il başkanları toplantısına katılacak, ardından anma programına geçecek.

AK Parti’nin 22’nci yıl anma töreninde öncelikle 2001’den bu yana yaşananları anlatan bir film gösterilecek. 14 ve 28 Mayıs seçimleri sürecinde kullanılan müzikler sahnede canlı icra edilecek ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasının ardından program sona erecek.

AK Parti’nin 22’nci yaş kutlamalarında vefa kavramı da öne çıkacak. Geçmişten bugüne parti kademelerinde görev yapan ve partiye üyelik bağı bulunan herkese davetiye gönderildi. Başkent’teki törene yoğun katılım bekleniyor.  

Programda çevre, sıfır atık ve geri dönüşüme de vurgu yapılacak. Törende tüm katılımcılara birer fidan hediye edilecek.  HABER MERKEZİ