AK Parti saha çalışmalarına hız verdi

AK Parti teşkilatları yeni dönemle birlikte saha çalışmalarına hız verdi. Çalışmalar kapsamında bakanlar, AK Parti MKYK üyeleri ve milletvekilleri 81 ilde esnaf ve iş yeri ziyaretleri yapacak, kanaat önderleri ve sivil toplum kuru

Tarih: 04.08.2023 17:56
AK Parti saha çalışmalarına hız verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın il ziyaretleri ve açılışları devam ederken bir yandan da AK Parti teşkilatları yeni dönemle birlikte saha çalışmalarına hız verdi. Hedef 81 il, 922 ilçeye ulaşmak.

Bakanlar, AK Parti MKYK üyeleri ve milletvekillerinin katılımıyla bu noktalarda programlar düzenlenecek. Öncelikle 21 yılda atılan adım ve hizmetler anlatılacak. Ardından sahadaki talepler not edilecek.Çalışmayı, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı koordine ediyor. Bu kapsamda yaz döneminde yoğun bir saha çalışması yapan il ve ilçe teşkilatları, ağustos ayı ile birlikte gelenekselleşen “şehir buluşmaları” çalışmasının 2023 yılı ayağına başladı.

Kaynaklar, "Bakanlardan milletvekillerine, il başkanlarından mahalle temsilcilerine kadar bütün kadrolarıyla 2023’ün yaz aylarında da sahada, vatandaşla iç içe olacak." mesajı veriyor.Bu süreçte esnaf ve iş yeri ziyaretleri, kanaat önderleri ve sivil toplum kuruluşları ile toplantılar düzenlenecek. Engelli ve yaşlı vatandaşların yanında gazi ve şehit aileleri de ziyaret edilerek birlik ve beraberlik içerisinde Cumhuriyet’in 100. yılına vurgu yapılacak.

İl başkanlıkları tarafından düzenlenen teşkilat buluşmalarında diğer siyasi partilerden AK Parti’ye katılım sağlayanlara “hoş geldin” denilerek rozet takma törenleri gerçekleştirilecek. Önceki dönemlerde görev alan il başkanları, ilçe başkanları ve milletvekilleri ile bir araya gelinerek siyasi tecrübeleri kapsamında da istişareler gerçekleştirilecek. HABER MERKEZİ