Ak Parti’den “Birlik ve Beraberlik” çağrısı

Ak Parti Erzurum İl Başkanlığı, yerel seçimler öncesinde birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.

Tarih: 04.01.2024 09:50
Ak Parti’den “Birlik ve Beraberlik” çağrısı

www.erzurumgunebakis.com /  Muhammet YILMAZ 

Erzurum Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleşen toplantı, Palandöken Erzurum Sosyal Tesisleri’nde yapıldı. Aday adaylarının çağrıldığı toplantı da Erzurum’un önde gelen politikacıları da vardı.

Toplantıya, Ak Parti Erzurum Milletvekilleri, Selami Altınok, Mehmet Emin Öz, Fatma Öncü ve Abdurrahim Fırat, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar, Palandöken Belediye Başkanı Muhammed Sunar, Ak Parti Erzurum İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu, Ak Parti Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Muhammet Ali Yılmaz, Ak Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Üyesi Fevzi Polat, Ak Parti Erzurum Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Gökberk Kocaaliler katıldı.  

SIRTIMIZI REİSİMİZE YASLAYALIM

üAçılış konuşmasında, birlik ve beraberlik çağrısında bulunan Ak Parti Erzurum İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu, tüm aday adaylarına başarılar diledi.

Sırasıyla, Küçükoğlu, Sekmen, Öz, Fırat ve Öncü’nün konuşmalarında söz, kapanış konuşması için Altınok’a geldi. Özellikle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın verdiği güven ve özgüvenden söz eden Altınok, tüm aday adaylarının Cumhurbaşkanı Erdoğan’a güvenmelerini istedi. 

Açıklamalarının devamında, Konya’nın Erzurum ile yarıştığını ancak, Erzurum’un Konya’yı yeneceği şeklinde latifelerde bulunan Altınok, konuşmasının sonunda tüm aday adayların başarılar diledi.

Yakutiye Belediye Başkan aday adayı Taner Tugay, davete ilişkin düşüncelerini dile getirdi. 

“Bu gayet güzel bir davet oldu” diyerek sözlerine başlayan Tugay,  “Aday adaylarını daha iyi görmek ve yakından tanımak, daha da önemlisi İl Başkanımız ve Milletvekilimiz Sn. Selami Altınok’un da belirttiği gibi birlik ve beraberlik adına önemli bir buluşma oldu. Davetlerinden ötürü Belediye Başkanımız Sn. Mehmet Sekmen Bey’e ve Ak Parti Erzurum İl Başkanlığı’na teşekkür ediyorum, tüm aday adaylarına başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.