AKP VE MHP’DE BÜYÜK DEPREM

Erzurum’da Ak Parti ve Milliyetçi Hareket İl Partisinden istifa edip Yeniden Refah partisine katılan yeni üyeler bulunuyor.

Tarih: 25.09.2023 19:33
AKP VE MHP’DE BÜYÜK DEPREM

www.erzurumgunebakis.com/ İhsan Kumru

Konuyla ilgili açıklama yapan Yeniden Refah Partisi Erzurum İl Başkanı Adnan Bozan,  diğer partilerden istifa eden kişilerin Yeniden Refah Partisine katılan kişi sayısının çok fazla olduğunu söyledi.

Bozan,”   Ak Parti ve Milliyetçi Hareket İl Partisinden istifa edip partimize katılan yeni üyelerimiz var. Bu sayı her geçen gün artıyor. Bunları da kısa zaman içeresinde basın yoluyla bütün Erzurum halkımıza duyuracağız. Halkımız Yeniden Refah Partisine büyük önem veriyor.  Kapımız tüm Erzurumlu vatandaşlarımıza açıktır. Özellikle sizin vasıtanızla Belediye Başkan adayı olmak isteyen arkadaşlarımızı partimize davet ediyoruz. Bize katılan iş adamları oldu. Yönetim kurulumuzu çok kısa içerisinde Yeniden Refah Partisinin Erzurum İl Başkanlığın kongresini yaptık. Yönetim kurulumuz 60 kişiden oluşuyor. Bizim asıl ve yedek diye bir şey yok bütün yönetimiz kurulu arkadaşlarımız asıl gibi muamele görüyor. Eğitim noktasında yüzde 85 lisans mezunu her biri Erzurum’u yönetebilecek kapasitededir. Bu noktada omuz omuza vererek Erzurum’a hayırlı hizmetler daha güzel hizmetler yapabilmek için çalışmalar yapıyoruz.”

“Adil düzen belediyeciliğini 1989 yılında ve 1994 yılında bu millet gördü”

“Yeniden Refah Partimiz Türkiye’de her geçen gün ivmesi yükselen büyüyen halkımızın teveccühü olan Genel Başkanımızın konuşmaları projeleri çalışmaları halkımızın dertlerine derman ve çare olacağı söylemleri oluyor. Halkımız Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ı taktir ediyorlar. Toplum ve halkımızın tarafından kabul gören diğer partilerden partimize geçecek arkadaşlarımız var. Yeniden Refah Partisi adil düzen belediyeciliğini 1989 yılında ve 1994 yılında bu milletimiz gördü. Yeniden Refah Partisi iktidara talip olabilecek partisidir. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Milletimiz adil düzenin ne olduğunu gördü. Belediyecilik noktasında insanlarımızın refahı için çalışmalarımız olacaktır. Milli görüş belediyeciliğini Erzurum’da hâkim kılacağız.”