Ali Koç: 2-3 nokta atışı transferimiz daha olacak

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulunun temmuz ayı olağan toplantısında konuşuyor. Ali Koç transferler hakkında da açıklamalarda bulundu.

Tarih: 29.07.2023 15:49
Ali Koç: 2-3 nokta atışı transferimiz daha olacak

Fenerbahçe Kulübü Olağan Yüksek Divan Kurulu Toplantısı devam ediyor. Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen toplantıda Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç açıklamalarda bulundu.

Ali Koç: "Şampiyonluk özlemimiz 9 yıla ulaştı. Normal şartlarda geçen sezon başarısız değildir. Puan ortalamamız, Avrupa'da sergilediğimiz performans ortada. Düşme hattındaki takımlara kendi sahamızda kaybettiğimiz puanlar ve derbi karnesinde başarısızdık. Bizim şansımız da yaver gitmiyor" dedi.Jorge Jesus ile ilgili de açıklamalarda bulunan Ali Koç, "Hayatında 3'lü oynamamış hocamız, 3'lü oynamaya başladı. Bizim kısmetimiz. Jesus ile ilk görüşmede 3'lü oynatıp oynatmadığını sormuştuk. 'Ben 3'lü oynatmam' demişti. Sonra en önemli maçlara 3'lü çıktı. 'Neden böyle oynuyorsun?' diye sorduk. 'Siz anlamıyorsunuz, ben 3'lü oynamıyorum' demişti" ifadelerini kullandı.

Transferle ilgili konuşan Koç, "Transferde bir plan kapsamında çalışıyoruz. İsmail Kartal, Mario Branco, yardımcısı Okan Özkan ve Selahattin Baki ile yoğun bir çalışma yaptık. 2-3 tane daha nokta atışımız olacak. Onları da önümüzdeki haftalarda halledeceğiz. Şu ana kadar iyi bir gidişat var. Bir transfer yapıyoruz, şampiyon olduk gibi seviniyoruz. Bir maçta kaybediyoruz veya gazetede bir haber çıkıyor, karalar bağlıyoruz. Bir transfer yaptık, göklere çıkarıldık. 'Ayağınıza taş değmesin' yazmış, yukarıdaki mesajlara çıkıyorum, bambaşka mesajlar"  dedi. HABER MERKEZİ