Allah bu milleti var etsin!

´15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü´ Anma etkinlikleri Erzurum´da coşku içerisinde geçti. Cumhuriyet Caddesi´nde iki gün süren nöbet etkinliğinin ilk gecesinde olduğu gibi iktinci gecesinde de Binlerce kişi tek yumruk oldu. ´Şehitler ölmez vatan böl

Tarih: 01.01.0001 00:00
Allah bu milleti var etsin!

 

Dilek BAYRAK

Nöbetlerin ikinci gününde de halka seslenen Vali Azizoğlu, "Allah sizlerden razı olsun. Ne mutlu Erzurumlular var. Ne mutlu ki bu ülkede Erzurumlu dadaşlar var. Erzurum var olduğu müddetçe hiç kimse bu bayrağı indiremeyecek, bu ezanı susturamayacak." dedi.

?15 Temmuz´da milletin kaderine yine millet hakim oldu.? Diyen Vali Azizoğlu, ?Bunları bu coğrafyada yaşamanın bedeli olarak çekiyoruz. Bu bedeli bin 500 yıldır ödedik, ödemeye de devam edeceğiz. Bu milleti Allah ile aldatanlara bundan sonra asla prim vermeyin. Bu millete, cennetten arsa dağıtanlara, cennetten yol verenlere asla yüz vermeyin. Onlar bu dinin hainleridir. Aziz dinimizin kurallarını, kaidelerini doğru, dürüst şekilde öğrenelim, çocuklarımıza da öğretelim. Devletin okullarında bunların eğitimini doğrulayalım. Bütün mazlum milletlerin umudu Türk milletidir. Bu milleti, mazlum milletlerin umudu olmaktan çıkarmayalım? diye konuştu.

?VATANIMIZIN BEKÇİSİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ´

Nöbet alanını dolduran vatandaşlar da, ?Allah devlete zeval vermesin. Biz bir oldukça top tüfek bize işlemez. Bugüne kadar oynanan oyunları bozduk. Bugünden sonra da ne şartta olursa olsun vatanımızın bekçisi olmaya devam edeceğiz. FETÖ ve şarlatanları bunu iyi bellesin? diyerek FETÖ´ye lanet okudular.

Pazar günü saat 00.00´a kadar süren "Demokrasi Nöbeti" Vali Seyfettin Azizoğlu´nun teşekkür konuşmasının ardından sona erdi.