Altay maçı hazırlıkları başladı

Taraftarlarını üzmeye devam eden Erzurumspor, İzmir temsilcisi ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Tarih: 19.10.2022 11:22
Altay maçı hazırlıkları başladı

Sinan AYDIN

Spor Toto 1. Ligin 10. haftasında deplasmanda İzmir temsilcisi Altay ile karşılaşacak olan Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarına Muzaffer Bilazer ve yardımcı antrenörler nezaretinde başladı. Morallerin düşük olduğu mavi beyazlı takımda, başarısızlığın sorumlularından birisi olarak gösterilen teknik direktör Muzaffer Bilazer'in olmayan oyun sistemi ve kadro tercihleri tartışılmaya devam ediyor.

TARAFTAR MUZAFFER HOCADAN UMUDU KESMİŞ DURUMDA

Evinde Bodrumspor’a 2-1 yenilerek iç sahada ilk mağlubiyetini alan Erzurumspor'da, sezon başından beri takımın bir oyun kurgusunun olmaması, başarısızlıkta en büyük neden olarak gösteriliyor. Muzaffer Bilazer'den umudu kesen taraftarlar, hocanın kadro tercihi konusunda da adil davranmadığını düşünüyor. Takımda bazı oyuncuların her şart ve ortamda ilk 11'de görev almasının ise diğer futbolcular arasında huzursuzluk yarattığı iddia ediliyor.

SON SEZONLARIN EN KÖTÜ PERFORMANSINI GÖSTERDİ

Bodrumspor maçı ile 8’inci maçında 3’üncü yenilgisini alan Erzurumspor, bu sezon iç sahada ilk kez kaybederek şuana kadar 2 galiyet ve 3 beraberlikle 9 puan toplayabildi. Attığı 9 gole karşılık kalesinde 12 gol gören mavi beyazlılar, eksi 3 averajla son sezonların en kötü performansını gösterdi. Erzurumspor’da Bodrum maçında ilk yarıda futbolcuların motivasyon eksiklikleri göze çarparken, takımın taktiksiz bir oyun sergilemesi dikkat çekti. Spor Toto 1. Ligin 10. haftasında Altayspor ile Erzurumspor, 22 Ekim Cumartesi günü saat 16.00'da İzmir Alsancak stadyumunda karşı karşıya gelecek. Karşılaşmanın hakem triosunun bugün açıklanması bekleniyor.