Altay maçı hazırlıkları İstanbul'da başladı

Erzurumspor, Bodrum'dan İstanbul'a geçerek Perşembe günü karşılaşacağı Altay maçı hazırlılarına başladı. Yönetim ve teknik heyet, İstanbul'da yaşayan Dadaşları destek için maça davet etti.

Tarih: 28.03.2023 13:18
Altay maçı hazırlıkları İstanbul

 

 

 

Sinan AYDIN

Deplasmanda Bodrumspor ile bvrabvrv kalarak çok önemli 1 puan alan ancak 50 dakika 10 kişi oynayan rakibine karşı galibiyeti kaçırarak fırsat tepen Erzurumspor, Bodrum'dan İstanbul'a geçerek Perşembe günü karşılaşacağı Altay maçı hazırlılarına başladı. Spor Toto 1. Ligin 28'inci haftasında Altay ile karşılaşacak olan Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı. 

ALTAY MAÇI PENDİKSPOR STADINDA OYNANACAK

Kahramanmaraş merkezli depemda Kazım Karabekir stadyumu da hasar gördüğü için iç saha maçlarını başka şehirlerde oynamak zorunda kalan depremzede Erzurumspor, kendi evinde oynaması gereken Altay maçını da İstanbul'da Pendikspor'un stadyumunda oynayacak. Bu nedenle Bodrumspor maçı sonrası İstanbul'a geçen kafile, 1 günlük istirahatın ardından Altay maçı hazırlıklarına başladı. 

İSTANBULDAKİ DADAŞLAR HAYDİ MAÇA

Teknik Direktör hakan Kutlu, Altay maçının önemini futbolcularına hatırlatarak, sahada örmek istediği oyun kurgusunun provasını yaptırıyor. Dünkü antrenmanda kondisyon çalışarak güç depolayan futbolcular, daha sonra ise taktik idmanda ter döktüler. Bu arada Erzurumspor Yönetimi ve teknik heyet, İstanbul'da yaşayan Erzurumlulara çağrıda bulunarak Perşembe günü oynanacak Altay möaçında takımlarını desteklemeye çağırdılar. Altay maçına mutlak 3 puan parolası ile çıkacak olan Erzurumspor, rakibini yenvrek düşme hattından uzaklaşmak istiyor.