Altınordu galibiyeti çilek tadında olur

Küme düşme potasındaki rakiplerinden Gençlerbirliği’ni deplasmanda 2-1 yenerek altın değerinde bir galibiyet alan Erzurumspor, bu galibiyeti anlamlandırmak için Altınordu'yu da yenmek zorunda.

Tarih: 15.12.2022 13:13 Güncelleme: 15.12.2022 13:13
Altınordu galibiyeti çilek tadında olur

Sinan AYDIN

Aldığı puanlar ve rakiplerinin puanlar kaybetmesi sonrası küme düşme potasından şimdilik uzaklaşan Erzurumspor, Spor Toto 1. ligin 18'inci haftasında karşılaşacağı Altınordu maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Gençlerbirliği galibiyeti ile moral bulan mavi beyazlı takımda, hem taraftarın hem de futbıolcular ve teknik heyetin yüzü gülüyor. 

SOĞUK HAVADA ATKI-BERELİ ANTRENMAN

Dünkü antrenman, soğuk havada gerçekleşti. Bazı futbolcuların soğuktan korunmak için atkı ve bere giydikleri görüldü. Batutan ve  Roshauvel'in sakatlıkları nedeniyle katılamadığı antrenmanda, teknik sorumlu Muzaffer Bilazer Altınordu maçının provasını yaptırdı. Gençlerbirliği galibiyetinin değim yerinde ise ilaç gibi geldiği mavi beyazlı takımda, futbolcular Altınordu maçını da kazanarak bu galibiyeti taçlandırmak ve anlamlandırmak için sözleştiler. 

FUTBOLCULARDA KEYİFLER YERİNDE

Teknik Direktör Muzaffer Bilazer, oyuncularına rakip Altınordu'nun artılarını ve eksilerini anlatıp, sahada görmek istediği oyun planını aşılıyor. Bilazer, taktik ağırlıklı geçen dünkü antrenmanda fubolculara şut çalışması da yaptırdı. Futbolcuların antrenmanlardaki keyifli haller, teknik heyet ve yöneticilerin yüzünü güldürüyor. Erzurumspor ile Altınordu takımları, 18 Aralık Pazar Günü saat 13.30'da Kazım Karabekir stadyumunda karşı karşıya gelecek.