Altınordu hazırlıkları başladı

Gençlerbirliği’ni deplasmanda 2-1 yenerek altın değerinde bir galibiyet alan Erzurumsporlu futbolcular, 1 günlük iznin ardından Altınordu maçının hazırlıklarına başladı.

Tarih: 14.12.2022 13:10
Altınordu hazırlıkları başladı

Sinan AYDIN

Spor Toto 1. ligin 18'inci hafta maçında evinde Altınordu ile karşılaşacak olan Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarına dün başladı. Gençlerbirliği galibiyeti sonrası morallerin yerinde olduğu mavi beyazlı takımda, antrenmanlara sakat olan Batutan ve  Roshauvel katılmadı. Gençlerbirliği’ni deplasmanda 2-1 yenen Erzurumspor, çok önemli bir galibiyet alarak taraftarını sevindirmişti. Puanını 17’ye çıkaran mavi beyazlı ekip, bir sıra çıkarak 14’üncü sıraya yerleşti. Erzurum’daki Adanaspor galibiyeti sonrası 3 puana hasret kalan mavi beyazlılar, 3 haftta sonra yeniden hanesine 3 puan yazdırabildi.

GALİBİYET İLAÇ GİBİ GELDİ

Gençlerbirliği galibiyetinin değim yerinde ise ilaç gibi geldiği mavi beyazlı takımda, futbolcular 1 günlük iznin ardından tesislerde toplanarak topbaşı yaptı. Antrenmanda Gençlerbirliği maçında sarı kart cexalısı oldukları için oynayamayan Eren Tozlu ve Mustafa Yumlu da katılırken, sakatlıkları deeaö eden Batuhan ve Roshauvel katılmadı. Teknik sorumöu Muzaffer Bilazer, oyuncuları ile yaptığı toplantıda Gençlerbirliği maçındaki mücadelelerinden dolayı tebrik etti. 

TAKTİK ÇALIŞTILAR

Muzaffer hoca oyuncularına Altınordu takımının eksilerini ve artılarını anlatıp, bu maçta sahada görmek istediği oyun sisteminin provasını yapttırdı. taktik ağırlıklı geçen antrenmanda, fubolcuların neşeli halleri dikkat çekti. Spor Toto 1. ligin 18 haftasında, Erzurumspor ile Altınordu takımları 18 Aralık Pazar Günü saat 13.30'da karşı karşıya gelecek. Kazım Karabekir stadyumunda oynanacak maçın hakem triosunun ise bugün açılanması bekleniyor.