Altınordu maçı çıkış maçı olacak

BB Erzurumspor'da ara vermeden Altınordu maçı hazırlıklarına başlayan futbolcular, bu maçı kazanarak çıkışa geçmek istiyor.

Tarih: 01.03.2022 18:30
Altınordu maçı çıkış maçı olacak

Sinan AYDIN

Spor Toto 1. Lig’in 28. haftasında deplasmanda İzmir temsilcisi Altınordu ile karşılaşacak olan BB Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Erzurumspor tesislerinde devam eden antrenmanlarda, futbolcular kenetlenerek mavi beyazlı takımı Süperlige çıkarmak için sözleştiler. Müthiş bir oyun ortaya koymalarına rağmen güçlü rakipleri Ankaragücü karşısında puan çıkaramayan futbolcular, oldukça üzüntülü olsalarda bu maçı unutup Altınordu maçına odaklandılar.

ALTINORDU MAÇINI KAZANMAK ZORUNDAYIZ

Teknik Direktör Yücel İldiz, oyuncuları ile yaptığı toplantılarda Altınordu takımını yenecek güçte olduklarını, rakibin de küme düşme hattında olması nedeniyle galibiyvte ihtiyacı olduğunu hatırlatttı. Dünkü idmanda taktik çalıştıran Yücel İldiz, futbolcularına Altınordu maçında sahada görmek istediği oyun kurgusunu anlatıyor, prova yaptırıyor. Mavi Beyazlı futbolcular, Cumartesi günü karşılaşacakları Altınordu maçının hazırlıklarına teknik ve taktik antrenman yaparak sürdürüyor. Ankaragücü maçının başlarında sakatlanarak oyunda çıkmak zorunda kalan Eren Tozlu ile oyunun ilerleyen bölümlerinde sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Novikovas'ın tedavilerinin devam ettiği öğrenildi. Her iki futbolcunun Altınordu maçına yetiştirilmesi için çalışmalar sürüyor. Sakatlıktan yeni çıkan Mustafa Yumlu'nun ise Altınordu maçında görev alması bekleniyor.

MAGANDA TARAFTARLARA TEPKİ DİNMİYOR

Bu arada Ankaragücü maçı oynanırken kale arkasındaki bir kısım sözde taraftar, oturdukları kolukları kırıp sahaya atarak yönetime ve bazı futbolculara tepki göstermişti. Sorumluluk sahibi gerçek taraftarlar, yaşanan olayları tasvip etmediklerini belirtip olay çıkaran taraftarlara sosyal medyadan tepki gösterdiler.  Tepkiler her geçen gün artarak devam ediyor. Magamnda taraftarların takıma zarar verdiği konsuudna hemfikir olan camia, bu tür kişilerin sezon bitene kadar maçlara gelmvmesi çağrısında bulundular. Takımın birlik beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğu dönemde bazı maganda taraftarların çıkardığı olarları tasvip etmeyen taraftarlar, Erzurumsporun sonuna kadar yanında olduklarını, bu takımın sezon sonu en düşük ihtimöalle playoftan Süper Lige çıkacağına inandıklarını belirttiler.