Altyapıdan A takıma dahil edilenler umut vermedi

Son hazırlık maçını 24 Erzincanspor ile yapan Erzurumspor, as kadro ile 2-0 öndeyken ve neredeyse tek kale maç çıkarırken, Muzaffer hocanın A takıma dahil edilen gençleri sahaya sürmesi sonrası maç 2-2 berabere sona erdi.

Tarih: 08.08.2022 10:00
Altyapıdan A takıma dahil edilenler umut vermedi

Sinan AYDIN

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor, yeni sezon hazırlıklarını sürüyüyor. Cumartesi günü son hazırlık maçını 24 Erzincanspor ile yapan Erzurumspor, as kadro ile 2-0 öndeyken ve neredeyse tek kale maç çıkarırken, Muzaffer hocanın alt yapıdan A takıma dahil edilen gençleri saha sürmesi sonrası maç 2-2 berabere sona erdi.

MUZAFFER HOCAYA GALİBİYET TEPKİSİ!

Camia son hazırlık maçında galibiyet alınmasının takıma büyük moral olacağı düşünülürken harakiri yaparak galibiyeti tepen Muzaffer hocaya ve altyapıdan gelmelerine rağmen ikinci lig takımına karşı dahi hiçbir varlık gösteremeyen yeteneksiz gençlere tepki gösterdi. Önümüzdeki hafta evinde Pendikspor ile karşılaşarak sezonun ilk maçına çıkacak olan Erzurumspor'da, takımın henüz hazır olmaması ve kadro eksikliği taraftarı kara kara düşündürüyor.

BAŞKAN AHMET DAL BÜYÜK ÇABA HARCIYOR

Erzurumspor Başkanı Ahmet Dal transfer tahtasını açmak için yoğun mesai harcarken, Muzaffer hoca ise elindeki dar futbolcu kadrosu ile yoğun bir antrenman süreci geçirerek yeni sezona hazırlanıyor. Teknik sorumlu Muzaffer Bilazer ve yardımcı antrenörler nezaretinde günde çift antrenman yapan futbolcular, önceki gün oynanan son hazırlık maçında da galibiyet alamayarak tepki çekmeye devam ettiler.

KİM SEÇTİ BU GENÇLERİ A TAKIMA?

Özellikle altyapıdan A takıma dahil edilen gençler, büyük hayal kırıklığı yarattı. Gençlerin bırakın A takımda mücadele etmeyi, ikinci ligde mücadele veren Erzincansporlu futbolculara karşı dahi yeteneksiz ve ruhsuz bir futbol çıkarmaları tepki çekti. Ortak görüş; Erzurumspor'un şuan altyapıdan oyuncu yetiştirmeye hiç elverişli olmadığı yönünde. Bu arada altyapıdan A takıma futbolcu seçip gönderirken adil davranılmadığı iddiaları ise bir başka tartışılması gereken konu...