Amatör Spor Haftası hazırlıkları tam gaz

Spor Faaliyetleri ve Sportif Değerlendirme Takip Birimi Şube Müdürü Erdal Vahit Albayrak, Amatör Spor Haftası kutlaması hakkında açıklamalarda bulundu

Tarih: 11.10.2023 18:53
Amatör Spor Haftası hazırlıkları tam gaz

www.erzurumgunebakis.com/ Halil İbrahim Aktaş

Erzurum Spor Faaliyetleri ve Sportif Değerlendirme Takip Birimi Şube Müdürü Erdal Vahit Albayrak, Amatör Spor Haftası’nın her yıl 9-15 Ekim tarihlerinde kutlandığını, kortej yürüyüşünün yarın saat 16:00’da Havuzbaşı Kent Meydanı’ndan başlayıp Yakutiye Medresesi’ne kadar yürüneceğini daha sonrasında ise gösteriler yapılacağını söyledi.

Gösteriler ve Tanıtımlar Yapılacak

“Amatör Spor Haftası etkinlikleri her yıl 9-15 Ekim tarihlerinde 1 haftalık bir program şeklinde yapılıyor. Bu sene Erzurum’da, Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak Amatör Spor Haftası kortej yürüyüşümüze Havuzbaşı Kent Meydanı’ndan saat 16:00’da milli sporcularımızla, engelli sporcularımızla, TOHM sporcularımızla, SEM sporcularımızla, antrenörlerimizle, hakemlerimizle, il temsilcilerimizle, spor kulüpleriyle, izcilerimizle, bisikletçilerimizle, idarecilerimizle ve protokolün katılımı ile Yakutiye Medresesi’ne kadar yürüyüş yapılacak. Akabinde, Yakutiye Kent Meydanı’nda bir tören yapıldıktan sonra spor etkinlikleri yapılacaktır. Programda spor branş tanıtım ve gösterileri, jimnastik, güreş, tekvando ve boks gösterisi yapılacak. Basketbol, voleybol, masa tenisi, halter, dart, gibi birçok spor branşının da tanıtımı yapılacak ve programımız bu şekilde sonra erecek.”